Рубрики Новини

Вийшов перший трейлер фільму John Wick: Chapter 4 / «Джон Вік 4»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Студія Lionsgate опублікувала на своєму YouTube-каналі перший повноцінний трейлер майбутнього фільму John Wick: Chapter 4 / «Джон Вік 4».

Черговий фільм про колишнього найманого вбивцю є продовженням третьої частини. Головний герой, якого знову грає Кіану Рівз, має битися з новим ворогом. Суперник має могутніх союзників по всьому світу, так що бій буде не з простих. І ще на шляху Джона Віка стануть могутні сили, які перетворюють старих друзів на ворогів. Лише подолавши всі перешкоди, Вік зможе заслужити на свободу.

Спочатку фільм John Wick: Chapter 4 / «Джон Вік 4» мав вийти на екрани 21 травня 2021 року. Однак через пандемію коронавірусу лише у червні 2021 року вдалося розпочати зйомки, а прем’єру перенесли на 27 травня 2022 року. Потім термін виходу фільму ще раз переглянули. Тепер він має вийти на екрани 24 березня 2023 року.

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

Крім Кіану Рівза у фільмі також знімалися Донні Єн («Бунтар Один»), Білл Скарсгард («Воно»), Лоуренс Фішберн («Матриця»), Хіроюкі Санада («Світ Дикого Заходу») та інші.

Disqus Comments Loading...