Рубрики Новини

Вийшов повноцінний трейлер фільму «Аватар: Шлях води»

Опубликовал
Вадим Карпусь

На додаток до короткого тизера, компанія Disney випустила повноцінний трейлер фільму «Аватар: Шлях води» (Avatar: The Way of Water). Сюжет нового фільму розповідає про події, що відбуваються більш ніж за 10 років після дії першої частини. «Аватар: Шлях води» оповідає про сім’ю Саллі (Джейку, Нейтирі та їхніх дітей), боротьбу із загарбниками та водну стихію Пандори.

Глядачам покажуть проблеми, які переслідують головних героїв, та трагедії, які вони переживають. Також розкажуть, на що доводиться йти, щоби захистити своїх близьких. І ще покажуть битви, в яких доведеться боротися, щоби вижити.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Режисером фільму «Аватар: Шлях води» знову став Джеймс Кемерон. Разом з Джоном Ландау він також виступив і як продюсер. Сценарій спільно написали Джеймс Кемерон, Рік Джаффа та Аманда Сільвер. Головні ролі у продовженні культового «Аватара» зіграли Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Сігурні Уівер та Кейт Уінслет.

В українському кінопрокаті «Аватар: Шлях води» з’явиться наприкінці року – 15 грудня.

Disqus Comments Loading...