Рубрики НовиниКіно

Вийшов український трейлер супергеройського фільму «Крейвен-мисливець» про одного з найвідоміших антигероїв у всесвіті Marvel

Опубликовал
Вадим Карпусь

Студія Sony Pictures підготувала трейлер майбутнього супергеройського фільму «Крейвен-мисливець». Він заснований на коміксах видавництва Marvel Comics та стане четвертим фільмом медіафраншизи «Всесвіт Людини-павука від Sony».

Крейвен-мисливець (справжнє ім’я — Сергій Кравінов) — це суперлиходій, створений Стеном Лі та Стівом Дітко. Майбутній фільм розповість про становлення одного з найвідоміших антигероїв у всесвіті Marvel. Мова піде про мисливця з надлюдськими здібностями, який має навички висококваліфікованого вбивці та ненавидить павуків.

Роль Крейвена-мисливця виконав Аарон Тейлор-Джонсон. У фільмі також знімались Аріана Дебос, Фред Гегінґер, Алессандро Нівола та Рассел Кроу. Режисером став Джей Сі Чандор («Межа ризику»). Сценарій написали Арт Маркам, Метт Голловей та Річард Венк.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Фільм «Крейвен-мисливець» вийде в український прокат 5 жовтня 2023 року.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь