Витік специфікацій OnePlus 12: Snapdragon 8 Gen 3, 5400 мАг, 64 Мп

Опубликовал
Юрій Орос

OnePlus 12 стане одним із перших смартфонів на процесорі Qualcomm наступного покоління, передає Smartprix.

Якщо компанія дотримуватиметься стандартного графіку, OnePlus 12 вийде у Китаї наприкінці 2023 року, а на початку наступного стане доступна й глобальна версія. Обчислювальні можливості забезпечуватимуться процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, який має з’явитися приблизно в ті ж терміни. Йому на допомогу придуть 16 ГБ LPDDR5X оперативної пам’яті.

Дані зберігатимуться на 256-ГБ накопичувачі, виконаному за швидкісною технологією UFS 4.0. Є ймовірність появи молодшої версії на 8/128 ГБ.

Інші специфікації OnePlus 12

Смартфон ймовірно оснастять 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм на 120 Гц із роздільною здатністю 2К. Технологія LTPO розподілятиме частоту оновлення по необхідності для оптимальної витрати заряду.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Акумулятор повинен стати більше, ніж у актуальних моделей OnePlus із таким розміром екрана — 5400 мАг замість 5000 мАг. Він підтримуватиме ультрашвидке заряджання, потужністю до 100 Вт. Ймовірно, відповідний зарядний пристрій йтиме у комплекті.

Створена у співпраці з Hasselblad знімальна система розташується на великому диску. Три об’єктива: головний на 50 Мп, ультраширокий теж на 50 Мп і телефотокамера на 64 Мп, що забезпечуватиме 3-кратний оптичний зум. Роздільна здатність фронтального сенсора складе 32 Мп.

Все керуватиметься Oxygen OS 14 на Android 14. За безпеку доступу відповідатиме сенсор відбитків пальців під екраном.

Disqus Comments Loading...