Рубрики НовиниСофт

Warcraft: Arclight Rumble — нова мобільна стратегія Blizzard

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Blizzard представила нову мобільну гру у всесвіті Warcraft. Новий проєкт отримав назву Warcraft: Arclight Rumble. Вона належить до жанру Tower Defense (Захист башти), а сама Blizzard характеризує її як динамічну мобільну стратегічну гру.

У грі Warcraft: Arclight Rumble гравці можуть збирати героїв та лиходіїв з особливими здібностями, яких тут понад 65, а потім використати їх на полі битви. Заявлена підтримка гри для декількох користувачів, включаючи спільну гру і дуелі. Також є режим кампанії для одного гравця. Ігровий процес передбачає розміщення військ, захоплення об’єктів на полі бою, використання комбінацій здібностей.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Поки що це всі подробиці, відомі про Warcraft: Arclight Rumble на поточний момент. Зазначається, що закритий бета-тест розпочнеться у деяких регіонах «скоро». Зареєструватись для участі в попередньому тестуванні можна за наступною адресою.

Джерело: venturebeat

Disqus Comments Loading...