Рубрики НовиниІгри

Wargaming запускає спеціальні набори в 6 іграх в підтримку України ─ всі кошти підуть на закупівлю реанімобілів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Wargaming повідомила про запуск найбільшої власної благодійної ініціативи WargamingUnited. Компанія додає унікальні українські тематичні набори до 6 своїх активних ігор, а кошти від продажу внутрішньоігрового контенту спрямує на придбання спеціалізованих реанімобілів для українських медиків.

Зазначається, що з 18 жовтня по 1 листопада в шести іграх будуть доступні особливі українські тематичні набори WargamingUnited з елементами кастомізації, які були створені художниками київської студії Wargaming. Покупці цих наборів зможуть допомогти Україні в ці важкі часи та продемонструють свою підтримку. В акції беруть участь наступні ігри, які отримали «великі» та «малі» українські тематичні набори:

World of Tanks

  • Набір «50TP Курінний» (містить танк 50TP Курінний в унікальному синьо-жовтому камуфляжі зі 100% навченим екіпажем і слотом в ангарі, емблему з тризубом, 2D-стиль «Курінний» в кольорах прапора України, який підходить для будь-якої машини, 3 декалі)
  • Набір «Шлях Спротиву» (містить камуфляж «Незламність» в кольорах українського прапора та 3 емблеми).

World of Tanks Blitz

  • Набір «Незламний» включає особливий синьо-жовтий камуфляж, унікальний аватар та фон профілю, а також американський середній танк Astron Rex VIII рівня, 30 днів преміум-акаунту, золото та багато іншого.
  • Набір «Незламність» включає особливий синьо-жовтий камуфляж, унікальний аватар та фон профілю, 3 дні преміумакаунту, золото та сезонну валюту.

World of Tanks Modern Armor

  • «WargamingUnited – Незламний Набір» включає танк 50TP Hero, емблему «Тризуб», емблему з прапором України, напис на танку, снаряди і слот в ангарі.
  • «WargamingUnited – Косметичний набір» включає 4 камуфляжі «Незламний», по одній з кожної емблем і 2 написи на танку.

World of Warships

  • Набір «Дух Єдності» включає прапор «Дух Єдності», 20 одиниць українського камуфляжу «Незламний», шеврон «Україна», 7 днів преміумакаунту, 2400000 кредитів, 50 India Delta, 24 Ecobonus Grade 2 Кредити +40%, 24 Ecobonus Grade 2 Досвід +200%, 24 Ecobonus Grade 2 Досвід Екіпажу +200%, 24 Ecobonus Grade 2 Вільний досвід +600%.
  • Набір «Незламний» включає 20 одиниць українського камуфляжу «Незламний».

World of Warships: Legends

  • Набір «Незламність» включає 36 одиниць українського камуфляжу «Незламний», прапор «Дух Єдності», 2 написи, 7 днів преміум-акаунту, 20 Rare Ship XP Booster, 20 Rare Credit Booster, 20 Rare Commander XP Booster, 20 Rare Global XP Booster, 20 Rare Battle Booster
  • Набір «Жито й небо» включає 24 одиниці українського камуфляжу «Незламний», прапор «Дух Єдності»

World of Warplanes

  • Малий набір «Єднаймося для підтримки!» містить нову унікальну емблему «Тризуб», що підходить до будь-якого літака у грі.
  • Середній набір «Єднаймося для підтримки!» йде з синьо-жовтим камуфляжем, емблемою  «Тризуб» і художнім дизайном носа для винищувача IX рівня Антонов М Маша.
  • Великий набір «Єднаймося для підтримки!» пропонує винищувач IX рівня Антонов М Маша, удожній дизайн носа для цього літака, ексклюзивну емблему «Тризуб», яка підходить для всіх літаків, і синьо-жовтий камуфляж, зі знижкою більше 50% на все.

Всі кошти, отримані від продажу наборів з 18 жовтня по 1 листопада, передадуть на закупівлю автомобілів швидкої допомоги типу C через фандрейзингову платформу UNITED24. Автівки швидкої допомоги типу С – спеціалізовані реанімобілі, обладнані дефібриляторами, кардіомоніторами, кисневими балонами та апаратами штучної вентиляції легень.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше
Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь