Рубрики Новини

Warner Bros. на CinemaCon: сиквел «Бетмена» Метта Рівза, перше фото Марго Роббі в образі Барбі, а також сиквели «Шазам!» та «Аквамена»

Опубликовал
Тетяна Нечет

Warner Bros. пообіцяла кілька нових фільмів за всесвітом коміксів DC. Анонси відбулися у рамках CinemaCon-2022.

Сиквел «Шазама!»

«Шаза! Лють богів» продовжить історію Біллі Батсона та його сім’ї. У фільмі зіграють Захарі Леві, Джек Ділан Грейзер, Ашер Енджел та Хелен Міррен (виконує роль лиходійки Геспери). Вихід картини очікується наприкінці 2022 року.

«Чорний Адам» із Двейном Джонсоном

Двейну Джонсону приміряє незвичайну роль лиходія. Зазвичай, він грав позитивних персонажів.

English For IT: Communication.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Фільм розповість історію походження суперлиходія, що вперше з’явився в коміксах DC 1945 року. В оригіналі він був принцом Стародавнього Єгипту, якого могутній чарівник Шазам обрав своїм наступником. Але учень повстав і розчарований учитель заслав лиходія у далеку зоряну систему. Щоб повернутись, Чорному Адаму знадобилося 500 тисяч років.

«Флеш»

Фільм має вийти у кінотеатрах 23 червня 2023 року. Головна роль дісталася Езрі Міллеру. Картина розповість історію походження супергероя Флеша, який створив флешпоінт після того, як вирушив у минуле, щоб врятувати свою матір. Після повернення він бачить, що його мати жива, але друзі зовсім інші, а світ на межі руйнування…

Сиквел «Аквамена»

«Аквамен і загублене королівство» не обійдуться без Джейсона Момоа. Дата виходу фільму — 17 березня 2023 року.

Фільм про Барбі

Також студія Warner Bros. повідомила, що «Барбі» з Марго Роббі у головній ролі з’явиться у кінотеатрах 21 липня 2023 року. Серед заявлених акторів — Вілл Феррелл (за чутками, зіграє генерального директора компанії з виробництва іграшок) та Райан Гослінг.

Сиквел «Бетмена» Метта Рівза

«Бетмена» з Робертом Паттінсоном у головній ролі чекає продовження. Проте жодних подробиць та дати виходу поки що немає. У проєкті братиме участь Метт Рівз, режисер і сценарист попередньої частини. Фільм заробив 760 мільйонів доларів у світовому прокаті.

До виходу Бетмена вже було відомо, що Warner Bros. працює над телевізійним спіноффом картини про лиходія Пінгвіна у виконанні Коліна Фаррелла.

Джерела: Variety 1, Variety 2, Deadline

Disqus Comments Loading...