Рубрики НовиниКрипто

Warner Bros. перезапускає «Володаря перснів» у вигляді NFT… з новими картинками та колекційними предметами

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Warner Bros. Discovery уклала партнерську угоду з Eluvio. Мета співпраці – випустити «Володар перснів: Братство персня» у вигляді набору NFT, призначеного для запуску WB Movieverse.

Фільм з довгою назвою The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Web3 Movie Experience (перевидання фільму Пітера Джексона 2001 року) незабаром вийде у фірмовому блокчейні контенту Eluvio. Генеральний директор Eluvio Мішель Мансон похвалила Warner Bros. за її відданість проєктам NFT і сказала, що їхнє партнерство готове допомогти донести фільми як NFT до ще більшої аудиторії споживачів.

Наразі шанувальники можуть купувати фізичні копії фільмів Warner Bros. у 4K і володіти ними. Разом з тим, компанія робить ставку на нові функції, пов’язані з NFT, і сподівається, що це зацікавить людей купити версії Mystery або Epic фільму як перший крок у WB Movieverse.

Поряд із цифровою копією «Братства персня» видання Mystery Edition за $30 включає одне з трьох інтерактивних навігаційних меню, створених за зразком Шира, Рівенделла або Копій Морії, а також добірку галерей зображень, пов’язаних з цим місцем, 8 годин спеціальних функцій та ряд «прихованих предметів колекціонування AR». Epic Edition за ціною $100 включає доступ до меню та зображень з усіх трьох місць, а також ряд інших зображень, яких немає у більш доступному варіанті. Користувачі також зможуть переглядати колекційні предмети доповненої реальності на своїх телефонах після того, як виявлять, що вони розкидані по фільму NFT. А сам фільм можна буде переглядати лише у браузері.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

За словами представника Eluvio, у майбутньому Warner Bros. планує випускати більше своїх фільмів як NFT. Крім того, одним із можливих варіантів використання Movieverse у майбутньому може стати ринок, на якому користувачі можуть купувати та продавати набори активів. Можливо, активами можна буде торгувати окремо. Але ці можливості не будуть доступні під час запуску WB Movieverse.

Фільм The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Extended Edition) Digital Movie NFT стане доступним для покупки з 21 жовтня.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...