Рубрики НовиниКіно

Оновлено: Warner Bros. спочатку викинула майже готовий фільм «‎Койот проти Acme», а після критики різко передумала — і вже перепродає його

Опубликовал
Катерина Даньшина

«‎Койот проти Acme» складе компанію «Бетгьорл‎» та сиквелу «Скубі-Ду‎» на полиці відкладених проєктів студії.

Оновлено [17:41]: Як повідомляє Collider, Warner Bros. змінила рішення щодо фільму «‎Койот проти Acme», який поєднує live-action та анімацію, після негативної реакції індустрії та критики. Спочатку студія вирішила викинути майже готовий проєкт у смітник, але вже передумала та спробує продати його зацікавленим сторонам, щоб дати йому шанс вийти в широкий прокат.

Warner Bros. Discovery скасувала «‎Койот проти Acme» — анімаційний фільм із живою дією, в якому грають Джон Сіна та Вайл І. Койот з класичних Looney Tunes. Це вже третій, майже завершений проєкт, який відправили до «‎сховища» (поряд з «Бетгьорл‎» за $90 млн та сиквелом «Скубі-Ду‎» за $40 млн), щоб списати податки та скоротити мільярдні витрати після торішнього мегазлиття. За даними The Hollywood Reporter, зйомки фільму «‎Койот проти Acme» обійшлися у $72 млн, а отже списані податки складуть майже $30 млн.

«Мав щастя протягом трьох років знімати цей фільм. Мене оточувала прекрасна команда, яка вкладала душу у проєкт. Надзвичайно пишаюся кінцевим продуктом і дуже засмучений рішенням WB», — написав на X режисер Дейв Ґрін.

Початково студію на створення фільму надихнула гумористична стаття 1990 року «‎Койот проти Acme», написана Ієном Фрейзером для The New Yorker. В ній Вайл І. Койот позивається до компанії Acme«Acme‎» — вигадана торгова марка, що фігурує, зокрема, у мультфільмах Looney Tunes та найбільш відома присутністю у серії «Хитрий койот та Дорожній бігун». за тілесні ушкодження та психічні страждання, яких він зазнав, нескінченно переслідуючи Дорожнього бігунаДорожній бігун (каліфорнійська земляна зозуля) — високий, стрункий і дуже швидкий птах синьо-фіолетового кольору, якого переслідує і намагається з'їсти Койот у серії короткометражних мультсеріалів Looney Tunes і Merrie Melodies..

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

Стрічка мала вийти 21 липня 2023 року, але в підсумку її замінили на «‎Барбі» Ґрети Ґервіґ, який став найкасовішим фільмом року. Водночас, як пише Ґрін, «‎Койот проти Acme» отримав «фантастичні бали» від тестової аудиторії, що підтвердив режисер Бен Девід Грабінський (один із творців «Скотта Пілігрима‎») і назвав фільм «кращим у своєму роді з часів Кролика Роджера».

«Головні ролі надзвичайно симпатичні. Знято — чудово. Анімація — чудова… Я думав, мета цього бізнесу — робити хітові фільми?».

Продюсер «‎Ведмедю під кайфом» Браян Даффілд також сказав, що фільм «чудовий» і назвав людей з Warner Bros. Discovery «антимистецькими».

Атмосферу фільму, який ми навряд колись побачимо, можна відчути в цій публікації, де записують хор для озвучки фільму.

Disqus Comments Loading...