Рубрики Новини

WarnerMedia призупинила всі нові операції у рф

Опубликовал
Тетяна Нечет

Після того, як 15 телеканалів групи Discovery Inc вирішили “піти” з росії через військове вторгнення і “закон про фейки”, про призупинення бізнесу в рф оголосила WarnerMedia — американська транснаціональна медіакорпорація, один з найбільших у світі конгломератів новинного та розважального бізнесу. Про це повідомив генеральний директор WarnerMedia Джейсон Кілар.

“Я хочу поділитися з кожним з вас рядом рішень, які ми прийняли щодо ділових операцій WarnerMedia в росії. Після російського вторгнення в Україну WarnerMedia зупиняє все нові операції в росії. Це включає припинення мовлення наших каналів, припинення ліцензування всього нового контенту російським організаціям та призупинення наших запланованих театральних та ігрових випусків”, — повідомив Кілар у службовій записці співробітникам WarnerMedia, яка опинилася у розпорядженні Variety.

Warner Bros., що належить WarnerMedia, раніше призупинила свої плани щодо виходу “Бетмена” у  росії.

Серед основних компаній, що входять у WarnerMedia: WarnerMedia Direct (HBO Max і Warner Max), Studios & Networks (Warner Bros., CW Television Network, Cartoon Network, Boomerang, Adult Swim, Turner Classic Movies, Home Box Office, TBS, TNT) , WarnerMedia News & Sports (CNN, Turner Sports, AT&T Sports Networks, LLC), і WarnerMedia Sales & Distribution (Warner Bros. Television Distribution, Otter Media, Xandr).

Disqus Comments Loading...