Рубрики НовиниСофт

WinGPT — клієнт ChatGPT для Windows 3.1 підключається до API OpenAI та підтримує прості відповіді

Опубликовал
Андрей Русанов

Оскільки гру Doom вже встановлено ​​на всі можливі пристрої, включно з трактором та тестом на вагітність, ентузіасти перейшли на ChatGPT. Нещодавно ми вже писали про «розумний годинник», схожий на Pip-Boy з Fallout, але є й традиційніші пристрої – старі ПК. Клієнт WinGPT написаний мовою С та призначений для Windows 3.1.

WinGPT реалізований з використанням API Windows тих часів та стандартного набору елементів керування. Єдиний “нерідний” елемент інтерфейсу – це рядок стану, який розробнику довелося реалізувати вручну. Попри наявність вбудованого рядка стану у Windows 3.1, Microsoft не зробила його доступним для розробників, тому творцю WinGPT довелося використовувати власний код 1997 року.

Програма підключається до сервера API OpenAI використовуючи TLS 1.3, стандарт шифрування, випущений у 2018 році. Це усуває необхідність у проксі з сучасною операційною системою для підтримки зв’язку.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

WinGPT має деякі обмеження. Через ліміт пам’яті програма працює лише з короткими відповідями, які не враховують контекст діалогу. Завантажити WinGPT можна з сайту dialup.net. Програма працюватиме на будь-якій 16- або 32-розрядній версії Windows з реалізацією Winsock. Крім того, вам потрібно ввести свій ключ API OpenAI для запуску.

Джерело: Neowin

Disqus Comments Loading...