Рубрики Новини

Xbox та Bethesda проведуть велику презентацію ігор 12 червня

Опубликовал
Володимир Скрипін

E3 цьогоріч не буде, але у червні відбудеться щонайменше одна велика ігрова презентація — тільки що Microsoft розіслала запрошення на наступну спільну онлайн-трансляцію Xbox та Bethesda. Шоу почнеться 12 червня о 20:00.

На стрімі покажуть майбутні ігри Bethesda та інших внутрішніх студій Microsoft, які незабаром з’явиться в екосистемі Xbox, включно з релізами Game Pass на Xbox і ПК. Поки що ніяких подробиць не розкривають, проте тизер, на якому зображено логотип Xbox, що плаває серед зірок, вочевидь вказує, що гаряче очікувана науково-фантастична RPG Bethesda Starfield є частиною програми презентації. Нагадаємо, її реліз очікується 11 листопада 2022 року на Xbox та ПК, і гра відразу з’явиться бібліотеці Xbox Game Pass.

Шоу буде транслюватися на каналах Xbox в YouTube, Twitch і соцмережах з перекладом на 30 різних мов. Залишається пригадати, що тогорічна спільна презентація Microsoft та Bethesda була надзвичайно насиченою.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс
Disqus Comments Loading...