Рубрики НовиниІгри

Xbox запустила нову систему попереджень — 8 страйків до бану

Опубликовал
Юрій Орос

Xbox запустила систему Enforcement Strike, яка робитиме попередження гравцям за неприйнятну поведінку. Всього можна отримати 8 страйків.

За задумом Microsoft нова система має на меті стати більш прозорою та зрозумілою для гравців. Кожен користувач Xbox починає з чистого листа, і залежно від ступеня їхніх порушень — може отримати від одного до трьох страйків (попереджень). За нецензурну лексику або чіти нараховуватимуть один бал, сексизм, харасмент чи булінг — по два, а мова ворожнечі оцінюється в три.

Відповідно до кількості попереджень гравцю обмежать доступ до соціальних функцій Xbox (таких як голосовий чат чи мультиплеєрна гра) на різний період часу. За вісім страйків — річний бан. Він не стосуватиметься придбаних ігор, чи гри в одиночному режимі, лише взаємодії з іншими користувачами.

Тривалість кожного страйку обмежена 6 місяцями, через пів року вони згоратимуть. У користувача також буде змогу подати апеляції на покарання. Так само як і повідомити систему Xbox про порушення стандартів спільноти.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Згідно з актуальною статистикою Microsoft, у 2022 році менш як 1% гравців було відсторонено і лише третина з них мала повторний бан. І прозора система має інформувати їх про неприйнятну поведінку, й мотивувати відмовитися від неї. Так виглядатиме картка попереджень користувача Xbox.

Disqus Comments Loading...