Xiaomi анонсувала Watch 2 Pro за $280 — вперше на Wear OS та з Google Assistant

Опубликовал
Юрій Орос

Xiaomi випустила смартгодинник Watch 2 Pro, вперше перейшовши на операційну систему Wear OS та традиційно запропонувала велику кількість функцій за ціну від 280 доларів (або 340 доларів за версію з LTE-зв’зком).

Wear OS надає можливість встановлювати застосунки сторонніх розробників через Google Play Store, зокрема продукти Google — Wallet, Maps та Google Assistant. Поки асистент був доступний лише на годинниках Samsung та Google, передає The Verge. За продуктивність відповідатиме новий процесор Qualcomm Snapdragon W5 Plus, йому допомагатимуть 2 ГБ оперативної пам’яті та EMMC-накопичувач на 32 ГБ.

Watch 2 Pro оснащено круглим OLED-дисплеєм на 1,43 дюйма з роздільною здатністю 466х466 точок та корпусом із нержавіючої сталі. Збоку є крутилка, за допомогою якої можна керувати функціями.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Xiaomi заявила цілих 65 годин на одному заряді акумулятора. Пропонується два варіанти оформлення корпусу: чорний та срібний кольори та різні ремінці зі шкіри та фторкаучука. Про терміни початку продажів Xiaomi повідомить окремо.

Disqus Comments Loading...