Рубрики Новини

«Я справді не впевнений, що пересічна людина може сказати вам, що таке метавсесвіт» — гендиректор Apple Тім Кук про доповнену реальність та метавсесвіт

Опубликовал
Андрей Русанов

Генеральний директор Apple Тім Кук дав інтерв’ю нідерландському агенству новин Bright — основна увага в ньому приділялася доповненій реальності, важливості навчання людей програмуванню та зміні клімату.

Кук зазначив, що хоча в App Store вже є кілька застосунків доповненої реальності, технологія може просунутися набагато далі.

«Додатки з доповненою реальністю вже є в App Store, але їхні можливості будуть набагато ширшими. Я думаю, що AR це глибока технологія, яка вплине на все. Уявіть, що у вас з’являється можливість викладати за допомогою AR і таким чином демонструвати якісь речі. Або подивіться з точки зору медицини тощо. Як я вже сказав, колись нам доведеться озирнутися і подумати про те, як ми раніше жили без доповненої реальності».

Цікаві й коментарі Кука про метавсесвіт. Оскільки різні компанії, як і сама Meta, розмивають значення цього терміну, Кук вважає, що пересічна людина, ймовірно, навіть не знає, що таке метавсесвіт.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

«Я вважав, що важливо, щоб люди розуміли, що це таке. І я справді не впевнений, що пересічна людина може сказати вам, що таке метавсесвіт».

Кук також повторив одну із своїх найпоширеніших думок про те, що віртуальна реальність може бути гарною, але це не спосіб прожити все життя.

«Це те, у що ви дійсно можете поринути. І це можна використати з користю. Але я не думаю, що ви захотіли б так прожити все життя. Віртуальна реальність призначена для певних завдань, але не є [ппостійним середовищем] хорошого спілкування. Я не проти, але я так дивлюся на це».

https://itc.ua/ua/novini/virtualnu-zemlyu-u-metavsesviti-prodali-za-rekordni-5-mln/

Disqus Comments Loading...