Рубрики Новини

Як Uber допомагає Україні: $2,5 млн пожертвувань, безкоштовні поїздки у Львові тощо

Опубликовал
Сергій Кулеш

Uber розповів, що війна триває вже більше двох тижнів і компанія намагається підтримувати Україну та всіх, хто найбільше цього потребує.

Ось деякі основні моменти нашої роботи за останній тиждень:

Понад 2,5 мільйона доларів США уже пожертвовано на допомогу Україні

Була інтегрована кнопка пожертвування в додатку в США, щоб користувачі могли робити пожертви для України. Всього за тиждень було зроблено понад 1,5 мільйона доларів США, і Uber додає 1 мільйон доларів до цієї суми.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Безкоштовні поїздки у Львові

Додаток Uber активний у Львові, і всі можуть використовувати Uber для необхідних подорожей та гуманітарної допомоги.

Якщо вам необхідно поїхати кудись ви можете скористатися кодом LVIV15 для 3 безкоштовних поїздок. Якщо ви хочете зареєструватися як водій-волонтер у Львові, ви можете зробити це (Виберіть місто «Львів»). Найближчим часом Uber хоче розпочати роботу в інших містах, де це безпечно працювати.

Продукт Uber Aid для безкоштовних поїздок від польського кордону до Любліна та Жешува. Також Uber проводить багато заходів для підтримки біженців, які в’їжджають до Польщі та Румунії.

Uber не працює в росії

Після початку вторгнення Uber вирішив прискорити продаж спільного підприємства “Яндекс Таксі”.

“Ми продовжуємо працювати над програмами підтримки України з Міжнародним комітетом порятунку, Міжнародною федерацією Червоного Хреста, Всесвітньою продовольчою програмою, а також місцевими неурядовими організаціями, такими як Donor.ua і Blood Agents.

Бажаємо вам залишатися в безпеці – ми триматимемо вас вкурсі наших зусиль щодо підтримки України!”

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Сергій Кулеш
Теги Uber