Рубрики Новини

YouTube, можливо, зробить роздільну здатність 4K платною — у мережі опубліковані скріншоти меню з підписом Premium під 2160p

Опубликовал
Андрій Русанов

Користувачі Reddit та YouTube опублікували скріншоти меню вибору роздільної здатності роликів, де режим 2160p/4K відображається як функція, що доступна тільки для передплатників YouTube Premium.

Невідомо, чи є це тестом серед обмеженого кола користувачів у різних країнах, чи чимось, що Google щойно почав впроваджувати. Автор наведеного скріншоту все ще може отримати доступ до відео 4K на безкоштовному YouTube.

Останньою великою новиною про YouTube Premium стало те, що передплатники могли отримати безкоштовний ігровий пакет Stadia. Службу днями було закрито – можливо, YouTube Premium шукає інші способи залучення передплатників. За інформацією Google, на YouTube Premium та Music підписано 50 млн людей. Ця кількість набагато перевищує аудиторію Netflix та інших потокових сервісів.

Курс QA engineer від Mate academy.
Станьте QA-інженером, що відповідає за технічну якість продукту. Після закінчення курсу допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Безперечно, у результаті такого кроку багато хто стане передплатником Premium – хоча й монітори 4K відносно слабо поширені, люди часто дивляться ролики в ції роздільній здатності на телевізорах. Цілком можливо припустити появлення у Premium нових функцій або поява платних опцій. Нещодавно деякі користувачи зіткнулися з аномальним збільшенням кількості реклами на безкоштовних акаунтах. З високою ймовірністю на нас чекає те чи інше оновлення можливостей YouTube найближчим часом.

Джерело: TechSpot

Disqus Comments Loading...