«З 10 жовтня 30% українських електростанцій знищено внаслідок російських терористичних атак» – Володимир Зеленський розповів про пошкодження енергосистеми

Опубликовал
Андрей Русанов

Президент України Володимир Зеленський розповів у Твіттері про стан енергосистеми України у зв’язку з російськими ракетними обстрілами. За його словами, з 10 жовтня виведено з ладу 30% енергогенеруючих потужностей, що викликало масові блекаути по всій країні. Президент назвав дії росії терористичними та заявив, що простору для переговорів із путінським режимом не залишилося.

Повідомлення містить короткий англомовний ролик, який розповідає про російські обстріли, та посилання на платформу підтримки України UNITED24.

У середині жовтня Україна зіткнулася з масованою атакою ракетами та БПЛА, яка значною мірою пошкодила енергетичну інфраструктуру. Експерти говорять про можливість повторення подібної ситуації – у ворога ще достатньо для цього дронів та ракет.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

18 жовтня було завдано серйозних ударів по енергетичних об’єктах у Дніпрі, Києві та Житомирі. Попередньо відомо, що постраждали три ТЕС. Крім пошкодження майна, були й людські жертви. Згідно зі словами радника міністра внутрішніх справ України Вадима Денисенка в ефірі Національного телемарафону, в результаті можливе запровадження віялових відключень електрики по всій країні. Населенню рекомендовано зробити запаси води та обмежити споживання електроенергії.

Докладніше про обстріл та стан енергосистеми розповів радник глави Офісу Президента України Кирило Тимошенко:

Нагадуємо про недорогі та компактні технічні засоби, які допоможуть пережити тимчасовий блекаут:

 

Disqus Comments Loading...