Рубрики Новини

З початку війни українські мобільні оператори безоплатно надали мобільні послуги на 600 млн гривень. І ще понад 25 млн перерахували благодійним фондам

Опубликовал
Тетяна Нечет

З початку війни оператори надали безкоштовно мобільні послуги для мільйонів українців на суму 600 млн. гривень, перерахували понад 25 млн. грн. благодійним фондам. А для підтримки бюджету сплатили авансом податки: «Київстар» — 1,1 млрд грн, «Vodafone Україна» — 58 млн грн, lifecell — 35 млн грн. Про це повідомили у Мінцифри.

«Наразі дуже важливо, щоб українці залишалися онлайн та на зв’язку один з одним. Тому щодня фахівці телекому, ризикуючи життям, відновлюють мобільний зв’язок та фіксований інтернет у регіонах, де йдуть бойові дії. Завдяки ним ми можемо бути на зв’язку з рідними та стежити за новинами в Україні», — йдеться у публікації.

Після початку вторгнення рф в Україну «Київстар», «Vodafone Україна» та lifecell повідомили, що надаватимуть українцям послуги зв’язку та інтернету навіть без поповнення рахунку.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс
Disqus Comments Loading...