Рубрики НовиниІгри

«За нашу і вашу свободу»: безкоштовне оновлення додає до Death From Above скіни полку імені Кастуся Калиновського та Польського Легіону

Опубликовал
Вадим Карпусь

Розробники гри Death From Above, присвяченої українським операторам військових дронів, повідомили про вихід безплатного оновлення під назвою «За нашу і вашу свободу».

В рамках цього оновлення розробники виправили виявлені помилки, а також додали новий контент. Зазначається, що разом з бійцями ЗСУ боронять Україну від російських загарбників також солдати-добровольці з країн-сусідів: полк імені Кастуся Калиновського з Білорусі та Польський Легіон. Оновлення «За нашу і вашу свободу» вшановує саме цих добровольців, додаючи до гри скіни, виконані в стилі цих підрозділів.

«Ми хотіли би відзначити цей героїзм, додавши до нашої гри скіни у кольорах цих загонів – і для оператора, і для дрона – а також нові «сліди» дронів», ─ зазначають розробники.

Крім того, розробники попрацювали над локалізацією Death From Above. Тепер як гра, так і її сторінка у Steam повністю перекладені польською та білоруською мовами. Невдовзі планується додати й грузинську.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Разом з тим розробники внесли деякі зміни до різних місій та механік і зробили гру трохи зручніше. Повний перелік нововведень та оновлень доступний за наступною адресою.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь
Теги Death From Above