«За заслуги перед компанією»: Microsoft розморозить підвищення зарплат співробітникам

Опубликовал
Ігор Шелудченко

Корпорація Microsoft планує відновити підвищення зарплат для найбільш ефективних співробітників.

Про це повідомив Insider.

Вірогідне підвищення зарплат може бути в цьому місяці.

Ці плани не були оголошені в масштабах усієї компанії, але керівник хмарних технологій Скотт Гатрі сказав співробітникам на зустрічі 30 квітня, що цього року зарплати можуть зрости.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Microsoft заявляє, що розморожує підвищення зарплат «за заслуги перед компанією».

Рік тому, у електронному листі працівникам CEO Сатья Наделла повідомляв, що компанія замкнена в «конкурентному середовищі, а також стикається з глобальною макроекономічною невизначеністю».

«Цього року економічні умови дуже відрізняються в багатьох вимірах, включаючи попит клієнтів, ринок праці та інвестиції, необхідні для наступного циклу інновацій. Враховуючи це, ми фінансуємо нашу компенсацію відповідно до загального ринку», — писав Наделла.

CEO Microsoft пояснив, що це рішення потрібне для того, щоб зібрати достатньо ресурсів для фундаментальних інвестицій в штучний інтелект.

Сам же Наделла отримав майже $55 млн за свою службу в 2022 фінансовому році, що на 10% більше, ніж компенсація, яку він отримав у 2021 році. Про скорочення чи замороження підвищення його зарплати не повідомлялося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з’явилися зарплати розробників, дизайнерів і менеджерів Microsoft за 2022 рік.

Disqus Comments Loading...