Забудьте Xiaomi. Tecno Pop 8 — новий бюджетник з екраном 90 Гц та батареєю на 5000 мА⋅год за $85

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Tecno розширила лінійку смартфонів початкового рівня Pop, випустивши пристрій Tecno Pop 8. Попри те, що новинка є смартфоном початкового рівня, вона пропонує дисплей з частотою оновлення 90 Гц. Апарат оснащений 6,6-дюймовою панеллю з роздільною здатністю 1612х720 пікселів.

Смартфон Tecno Pop 8 містить процесор Unisoc T606. Обсяг оперативної пам’яті може становити 3 чи 4 ГБ, а місткість вбудованого сховища – 64 чи 128 ГБ. Також є роз’єм для встановлення картки пам’яті microSD.

На задній панелі розташувалася 13-мегапіксельна основна камера, доповнена модулем AI-CAM та подвійним спалахом. У круглому отворі дисплея доступна 8-мегапіксельна фронтальна камера. Функція Dynamic Port дозволяє візуально розширити виріз камери для відображення сповіщень, статусу заряджання батареї тощо.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

У смартфоні Tecno Pop 8 використовується батарея місткістю 5000 мАг та підтримується зарядка потужністю 10 Вт. Також повідомляється про наявність стерео динаміків та FM-радіо. Розміри становлять 163,69×75,6×8,75 мм. Сканер відбитків пальців розташований на бічній грані корпусу на кнопці живлення. Пристрій працює під керуванням Android 13 (Go edition).

Tecno Pop 8 надійде у продаж у чотирьох варіантах колірного виконання корпусу. За попередніми даними, його ціна становитиме від $85.

Джерело: gsmarena

Disqus Comments Loading...