Рубрики НовиниКіно

«Загін самогубців Ісекай» ─ трейлер аніме-серіалу зі знайомими героями у новому світі

Опубликовал
Вадим Карпусь

Франшиза «Загін самогубців» отримає аніме-адаптацію. Новий серіал «Загін самогубців Ісекай» був представлений на Anime Expo 2023, і автори вже продемонстрували трейлер новинки.

У трейлері можна бачити версії Харлі Квінн та Джокера у стилі аніме. Враховуючи слово Isekai у назві, серіал перенесе персонажів до іншого світу. Наприклад, в одному кадрі є великий план дракона, що літає, а також можна побачити острови, що ширяють небом. Цілком може виявитися, що серіал може стати частиною стратегії Джеймса Ганна «Інші світи» для фільмів та серіалів DC, які безпосередньо не пов’язані з основним Всесвітом DC.

 

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

На жаль, може пройти деякий час, перш ніж ми зможемо самі побачити «Загін самогубців Ісекай» з огляду на те, що ні трейлер, ні сайт не містять інформації про терміни випуску серіалу. А з урахуванням того, що нову гру Suicide Squad: Kill the Justice League нещодавно було перенесено з травня на лютий наступного року, може пройти чимало часу, перш ніж вийде серіал.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...