Рубрики Новини

Засновник Telegram Павло Дуров запевнив українців у безпеці месенджера. Але так і не назвав напад росії війною

Опубликовал
Тетяна Нечет

Днями засновник Telegram Павло Дуров збирався розглянути можливість обмеження роботи месенджера в росії та Україні на час війни. Але потім передумав. Тепер Дуров на своєму Telegram-каналі запевнив українських користувачів, що їм не варто сумніватися у безпеці Telegram. А також нагадав, що його мама з України, її дівоче прізвище було Іваненко.

“Дев’ять років тому я був генеральним директором ВКонтакті, найбільшої соціальної мережі у Росії та Україні. 2013 року російська служба безпеки ФСБ зажадала, щоб я надав їм особисті дані українських користувачів ВК, які протестували проти проросійського президента. Я відмовився виконувати ці вимоги, бо це означало б зрадництво наших українських користувачів. Після цього мене звільнили з компанії, яку я заснував, і був змушений покинути росію. Я втратив свою компанію та свій будинок, але зробив би це знову – без вагань”, – написав він.

При цьому Дуров не назвав війну росії з Україною такою, а описав те, що відбувається, як “трагічний конфлікт”.

“Я виступаю за наших користувачів, незважаючи ні на що. Їхнє право на недоторканність приватного життя священне. Зараз більше, ніж будь-коли”, — сказано у публікації.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

 

Disqus Comments Loading...