Рубрики НовиниІгри

Застосунок Gamescom анонсував участь «Valve із Half-Life», але сайт виставки це не підтверджує

Опубликовал
Юрій Орос

Gamescom, найбільша відеоігрова виставка Європи, пройде в німецькому Кельні в кінці серпня. Там братимуть участь найбільші ігрові компанії світу: як-от Microsoft, Nintendo, Bethesda, Bandai Namco. А ще там буде Valve із Half-Life, принаймні так заявляє застосунок виставки.

Таке сполучення назви компанії розробника та ігрової франшизи одразу викликає хибні сподівання на Half-Life 3, передає Video Games. Проте не варто придумовувати інтригу на рівному місці. Навіть якщо застосунок не помилився, про що свідчить інший опис на офіційному сайті, існує безліч варіантів.

Valve може показати версію Half-Life Alyx для гарнітури віртуальної реальності PSVR2, або мультиплеєрне доповнення, про яке ходили чутки, навіть ремастер перших двох ігор, будь-що.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Щодо з сайту, то інформація звідти взагалі не передбачає, що Valve щось покаже, компанія розташовується в розділі consulting/other services. Можливо участь обмежиться виключно перемовинами з партнерами по бізнесу.

Виставка Gamescom проходитиме з 23 по 27 серпня 2023 року.

Disqus Comments Loading...