Оновлено: Збір на пікапи припинено, але Mavik аеророзвідникам ще вкрай потрібний

Опубликовал
ITC.UA

Друзі, днями ми розповідали про збір на два пікапи для одного з підрозділів Гвардії наступу. Наразі його припинили, оскільки бійці вже закрили саме цю потребу.

Але ми з вами непогано попрацювали й зібрали 2 114 грн, які передали на інший офіційний збір на ремонт техніки для тієї ж військової частини. Дякуємо вам!

Також нагадуємо, що досі триває збір на DJI Mavic 3T для аеророзвідників 204 батальйону 241 бригади. Його досі не закрили, тому запрошуємо вас допомогти.

Ціль: 264 000 грн.

Наші військові втратили кілька безпілотників і їм потрібні «очі», які відстежуватимуть ворога. Квадрокоптер DJI Mavic 3T має функцію нічного бачення, що дозволить нашим бійцям ще ефективніше звільняти українські території.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Адже це все потрібно не їм, це все потрібно нам, щоб вони могли ефективніше нас захищати, як сказав фронтмен гурту KOZAK SYSTEM Іван Леньо.

І не забуваймо, що вже незабаром на всіх, хто долучиться до збору на «пташку», чекатиме незвичний сюрприз.

Оригінальний текст від 2 жовтня:

“Збір на пікапи для Гвардії наступу. Допоможемо непроханим «гостям» хутчіш кивати п’ятами”

Друзі, ми запускаємо збір на придбання двох пікапів для 1 батальйону спеціального призначення в/ч 3057 Національної гвардії України.

Наша ціль: 500 тис. грн.

Для вашої зручності також публікуємо номер картки: 5375 4112 0810 4294.

Автівки на фронті – це розхідний матеріал. Тільки погляньте, на що вони перетворюються внаслідок ворожих обстрілів.

Водночас саме автівки допомагають нашим військовим оперативно виконувати бойові завдання, а іноді – рятувати життя побратимів.

Нагадаємо, раніше ми запускали збір на DJI Mavic 3T для аеророзвідників 204 батальйону 241 бригади. Його досі не закрили. Задонатити на дрон можна за цим посиланням.

А вже незабаром на всіх хто допоможе у придбанні «пташки» та пікапів чекає цікавий сюрприз від захисників України та нашої редакції. Не пропустіть!

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
ITC.UA