Рубрики НовиниСофт

Зеленський анонсував United24 — глобальну ініціативу для підтримки України. Її частиною стала нова платформа для збору пожертв

Опубликовал
Володимир Скрипін

Президент України Володимир Зеленський ініціював створення глобального проєкту United24, який має на меті об’єднати людей з усього світу (від урядів країн та міжнародних фондів, від промислових гігантів до фешн-брендів, від зірок кіно та музики до громадських та політичних діячів) у їхньому бажанні допомогти нашій державі. Її презентація відбулася 5 травня на донорській конференції в Варшаві, де буде оголошено план Маршала для України.

Перша складова United24 — однойменна єдина платформа для збору благодійних пожертв на підтримку України, що будуть спрямовані профільними міністерствами на найголовніші потреби. Головна мета — збільшити обсяги пожертв на користь нашої держави, забезпечити ефективність і прозорість їх розподілу.

Сайт United24 головним чином націлений на англомовну аудиторію та має відповідну версію, тому прохання за можливістю активно ділитися ним з друзями, які проживають в інших країнах світу.

«Кожен може зробити пожертву в один клік із будь-якої країни. Це можуть бути як окремі свідомі громадяни, підприємці, так і великі технологічні корпорації. Ми щодня б’ємося з ворогом, виборюючи цінності свободи та демократії, і United24 стане саме тим цифровим сервісом, який об’єднає весь цивілізований світ задля підтримки України»,

Володимир Зеленський,

Президент України

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Особливості фандрайзингової платформи United24:

  • можливість зробити пожертву в один клік з будь-якої країни світу;
  • кошти надходять на офіційні рахунки НБУ, закріплені за профільними міністерствами;
  • НБУ раз на 24 години звітує про кількість зібраних коштів;
  • міністерства спрямовують кошти на першочергові потреби та звітують про їх використання раз на тиждень.

Допомога буде розподілятися за трьома напрямами:

  1. Армія та розмінування — підтримка військових, закупівля шоломів, бронежилетів, амуніції, рятувальної техніки, а також розмінування об’єктів;
  2. Гуманітарна та медична допомога — забезпечення України медикаментами, медичним обладнанням та транспортом і відбудова медичних закладів, які постраждали внаслідок воєнних дій;
  3. Відбудова України — відновлення об’єктів критичної інфраструктури, а саме: доріг, мостів, шкіл та лікарень; відновлення електропостачання, зв’язку, водопостачання.

Платформа приймає пожертви класичним способом у фіатних валютах (кредитка карта, банківський переказ, PayPal), а також у криптовалютах.

Партнером платформи United24 стала консалтингово-аудиторська компанія «Делойт Україна», яка є частиною міжнародної мережі Deloitte. Один зі світових лідерів галузі, який входить «великої четвірки» аудиторських компаній, щоквартально перевірятиме зведений звіт усіх міністерств. Невдовзі до платформи зі збору коштів United24 додадуться інші проєкти та програми, зазначають в офісі Президента.

Disqus Comments Loading...