Рубрики Новини

Зірка “Вікінгів” Тревіс Фіммел зіграє головного лиходія у серіалі “Дюна: Сестринство”/ Dune: The Sisterhood — Variety

Опубликовал
Катерина Даньшина

Тревіс Фіммел, виконавець ролі Рагнара у “Вікінгах” зіграє ймовірного антагоніста — солдата, що планує змову проти Бене Ґессеріт.

Шоу, над яким працюють з 2019 року, базуватися на романі Браяна Герберта і Кевіна Джея Андерсона “Орден сестер Дюни”. Серіал транслюватиметься ексклюзивно на HBO Max разом з екранізацією “Дюни” Дені Вільньова 2021 року та розповідатиме про заснування Бене Ґессеріт — впливової жіночої шпигунської організації у всесвіті “Дюни” Герберта.

Variety повідомляє, що Тревіс Фіммел (Раґнар Лодброк у “Вікінгах”) приєднується до серіалу HBO Max у ролі Дезмонда Гарта, якого описують як солдата з таємничим минулим, який налагоджує стосунки з Імператором. Гарт планує змову проти Бене Ґессеріт, яка складається лише з жінок, що намагаються народити містичного Квізаца ХедерахаКвізац Хедерах — поняття з циклу романів американського письменника Френка Герберта, Хроніки Дюни, чоловік, здатний заглядати в генетичну пам'ять предків як по жіночій, так і по чоловічій лінії. .

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Кастинг Фіммела представляє першого чоловіка в серії приквелів “Дюни”. Раніше Емілі Вотсон і Ширлі Гендерсон приєдналися до серіалу як сестри Валя і Тула Харконнен відповідно. Інші актори: Індіра Варма, Сара-Софі Бусніна, Хлоя Лі, Фейліанн Каннінгем, Аоїф Гайндс і Шалом Бруне-Франклін. 

Присутність Гарта саме як лиходія в серіалі “Дюни: Сестринство”/ Dune: The Sisterhood наразі є спекулятивною темою, але опис Variety не дає можливостей для інших роздумів. Відомо, що Бене Ґессеріт є силою добра у всесвіті Дюни, і будь-хто, хто планує змову проти них, цілком може бути антагоністом.

Цікаво побачити, як розвиватиметься роль Фіммела, оскільки динаміка гри у серіалі складніша, ніж в оригінальному романі Герберта та екранізації Вільньова, де Пол Атрід є очевидним героєм. 

Сестри Харконнен — предки дому Харконненів, який протистоїть дому Атрідів через 10 000 років після подій серіалу-приквелу HBO Max, тому їхні мотиви могли таємно зображати мотиви майбутніх нащадків. Бене Ґессеріт, хоча й зазвичай є силою добра, вдається до неприємних практик, таких як генетичні експерименти, щоб досягти своєї кінцевої мети.

Гарт міг би протистояти такій сумнівній тактиці організації Бене Ґессеріт, але імовірно, що його мотивація ґрунтується все ж таки на певному корупційному особистому задоволенні, враховуючи позитивний характер його опонентів. 

Фіммел є сильним вибором для кастингу незалежно від амбіцій його персонажа, оскільки його зображення Рагнара у “Вікінгах” / Vikings і Маркуса в “Вихованих вовками” / Raised by Wolves каналу HBO заслужило схвалення критиків. Шанувальники також, здається, в захваті від новин про кастинг. Діапазон акторської майстерності Фіммела дозволить персонажу Десмонда Гарта виглядати харизматичним солдатом із сильною мораллю та різко змінити настрої для зради Імператора чи Бене Ґессеріт. 

Друга частина «Дюни» Дені Вільньова — Warner Bros. приступила до зйомок і опублікувала синопсис фільму

Джерело: Screenrant

Disqus Comments Loading...