Рубрики НовиниКіно

Знов мультивсесвіт? На зйомках «Дедпула 3» Г’ю Джекман з’явився у костюмі Росомахи з коміксів, який його персонаж не носив у «Людях X»

Опубликовал
Андрей Русанов

Спочатку виконавець ролі Росомахи, а потім і офіційний Twitter «Дедпула» поділилися спільними фотографіями Ряана Рейнольдса та Г’ю Джекмана в образі їхніх персонажів під час знімання. Фанати одразу впізнали костюм Росомахи з коміксів та дещо спантеличилися – у кіноверсії «Людей X» його не було. Перед нами альтернативна реальність, де Росомаха носить костюм?

Раніше Г’ю Джекман тішився тим фактом, що події Дедпула 3 не порушують хронологію його персонажа, історія якого завершилася у фільмі Логан. Але не ясно, що саме він мав на увазі та наскільки далеко це може зайти.

Третій «Дедпул» зараз перебуває у виробництві. Режисер фільму Шон Леві, який раніше знімав Рейнольдса у «Персонажі» та «Проєкті Адам» від Netflix. Мало що відомо про сюжет фільму, але все більше свідчень про роль у ньому мультивсесвіту – за попередньою інформацією, Дедпул вперше приєднується до кінематографічного всесвіту Marvel після сольних фільмів Fox.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Фільм обіцяє бути не менш брутальним, ніж попередні дві частини. Шон Леві казав, що збереження рейтингу R – його категорична вимога для продовження участі у франшизі. Сценаристи «Дедпула 3» Ретт Різ та Пол Вернік також підтвердили, що Disney не змінюватиме рейтинг. «Дедпул 3» з’явиться у кінотеатрах 3 травня 2024 року.

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...