Рубрики НовиниСофт

Zoom запустив власний поштовий клієнт та календар — це дозволить Zoom One конкурувати з платформами Microsoft 365 та Google Workspace

Опубликовал
Катерина Даньшина

Пошта та календар, схожі на Outlook, прекрасно впишуться в новий уніфікований інтерфейс Zoom One поповнивши список інструментів платформи, що вже існують —  Team Chat, Whiteboard, Phone і Meetings.

З недавнім випуском Zoom Team Chat компанія вже вийшла на території Slack та Microsoft, і тепер розпочинає перегони за повне гібридне рішення для роботи, яке включатиме миттєвий зв’язок, відео та електронну пошту. 

Рішення “все в одному” дасть змогу користувачам не перемикати програми при груповому обміні повідомленнями, відеозустрічі з командою або відповідаючи на електронний лист клієнта.

Служби Zoom Mail і Calendar — це альтернатива, яку можуть розглянути компанії в порівнянні з такими продуктами, як Microsoft 365 і Google Workspace (зрештою вони, ймовірно, все одно проводять наради в Zoom).

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

У блозі компанії керівник відділу продуктів Zoom Джозеф Чонг пише, що пошта повністю зашифрована усередині користувачів сервісу. 

“Служби пошти та календаря Zoom призначені для клієнтів малого та середнього бізнесу, які особливо цінують конфіденційність електронної пошти”, – написав Чонг.

На вебсайті Zoom представлений новий домен @zmail.com, який клієнти можуть використовувати для своїх облікових записів, а клієнти плану Zoom One Business можуть створити свій власний домен. Нові сервіси нині доступні у бета-версіях. 

Серед інших оновлень — функція Zoom Spots, яка “забезпечить плавну взаємодію під час робочих завдань”. Камери співробітників зможуть залишатись включеними у віртуальному просторі для спільної роботи. Zoom Spots буде доступна на початку 2023 року.

Тоді ж з’явиться і Zoom Virtual Agent — новий чат на базі штучного інтелекту, що зможе розв’язувати проблеми клієнтів і допоможе підприємствам скоротит кількість дзвінків до служби підтримки із реальними людьми. 

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...