Рубрики НовиниСофт

З’явилися перші кадри з Overdose — нової гри Хідео Кодзіми

Опубликовал
Вадим Карпусь

У мережі з’явились ранні кадри з майбутньої гри Хідео Кодзіми Overdose, надавши перший погляд на гру в жанрі хорор.

У короткому відео, знятому з екрана на телефон, показано персонажа, якого грає Маргарет Куеллі. На жаль, ролик мало що показує. Персонаж ходить темними залами в той час, як поруч блукають вороги. Героїня намагається знайти укриття, але це їй погано вдається.

Поки що про гру Overdose відомо дуже мало. Передбачається, що це абсолютно нова хмарна гра, над якою Хідео Кодзіма та його команда працюють разом із командою Xbox. За словами Кодзіми, цей проєкт буде грою нового типу, з якою ще ніхто не стикався.

«Завдяки передовим хмарним технологіям Microsoft та [постійним змінам] тенденцій у галузі тепер стало можливим кинути собі виклик і створити цю небачену раніше концепцію. Це може зайняти деякий час, але я з нетерпінням чекаю на можливість об’єднатися з Xbox Game Studios і сподіваюся повідомити вам цікаві новини в майбутньому!», – заявляв раніше Хідео Кодзіма.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Офіційно гра Overdose ще не анонсована. Передбачається, що Ель Фаннінг стане героїнею нової гри Хідео Кодзими, ймовірно, Overdose. Можливо, про новий проєкт стане відомо під час церемонії вручення нагород The ​​Game Awards наступного місяця.

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...