Ноутбук, планшет, годинник та телефон: 5 ідей технологічних подарунків від iOn

Опубликовал
Партнерский материал

З розвитком технологій жити стало простіше: тепер, щоби прибрати, попрати чи приготувати їжу, не потрібно багато часу. А іноді це взагалі може відбуватися без нашої участі.

iOn, офіційний представник Apple в Україні зі статусом Apple Premium Reseller, пропонує залишити банальні сувеніри та непотрібні речі у минулому. І 2023 року робити технологічні подарунки, які ніколи не лежатимуть без діла і підкреслять, що їхні власники йдуть у ногу з часом. І дарувальники теж.

Команда iOn у партнерському матеріалі зібрала саме такі варіанти.

Партнерський матеріал?

MacBook Air 13.6″ на чипі M2

MacBook Air 13.6″ на чипі M2

MacBook Air – варіант для тих, хто не розлучається з ноутбуком цілий день. Він тонкий, легкий і компактний: без проблем вміщується в сумку і не займає багато місця на столі. Нова модель оснащена дуже потужним процесором М2: комп’ютер справляється зі складними завданнями, швидко відповідає і працює без підзарядки цілий день. А ще на ньому від початку встановлені операційна система та базові застосунки – не потрібно возитися з установкою програм.

Клавіатура Magic Keyboard має тихий хід клавіш – можна працювати, навіть якщо поруч хтось відпочиває. А трекпад з підтримкою жестів Multi-Touch допомагає зручно переміщатися між відкритими програмами чи вкладками у браузері.

2022 року Apple повністю переробила вигляд «повітряної» моделі, відмовившись від клиноподібного дизайну. Тепер грані стали квадратнішими і з першого погляду зрозуміло, що це новинка.

Ціна: зараз MacBook Air коштує 54 999 грн замість 60 999 грн.

Що купити до MacBook

Magic Mouse, пакет Microsoft Office 365, мультиперехідник Satechi

Підвищити швидкість, точність і продуктивність роботи допоможе Magic Mouse.

Якщо ви звикли працювати у програмах Word, Excel, PowerPoint, Outlook, то вам знадобиться пакет Microsoft Office 365 для домашнього використання.

Розширити функціонал Mac допоможе стильний мультиперехідник Satechi з чотирма роз’ємами та картридером для карток SD та microSD.

iPad 10,9 дюйма

iPad 10,9 дюйма

Планшет від Apple – це універсальний пристрій для життя. На ньому зручно грати, дивитися фільми, читати, серфити в інтернеті, вчитися і працювати. Його можна взяти із собою в коледж чи університет, офіс, поїздку чи на пляж. Він не займає багато місця і буде доречним усюди: від ліжка до сцени конференц-залу.

iPad 10,9″ оснащений великим дисплеєм Liquid Retina – контент має чудовий вигляд під будь-яким кутом. Потужний процесор А14 Bionic легко тягне ресурсомісткі завдання – наприклад, ігри зі складною графікою чи монтаж відео 4К. При цьому iPad споживає мало енергії та довго працює без підзаряджання: А ще планшет дуже легкий (458 г), тому навіть при тривалій роботі не втомлюються руки.

Ціна: зараз iPad 10,9″ (дев’ятого покоління) коштує від 22 499 грн замість 25 499.

Що купити до iPad

Обкладинка Smart Folio, акумулятор Zens, бездротові навушники з шумозаглушенням AirPods Pro

iPad багато років служитиме вірою і правдою. І краще, якщо він збережеться в ідеальному стані. У цьому допоможе обкладинка Smart Folio. Власник такої зможе використовувати її як підставку, коли набиратиме текст або дивитиметься фільм.

Заряджати планшет, а заразом і смартфон у дорозі зручно від бездротового портативного акумулятора Zens.

Зануритися у фільм, гру чи зосередитись на роботі допоможуть бездротові навушники з шумозаглушенням AirPods Pro другого покоління. Вони ідеально дружать з усією технікою Apple і вміють автоматично перемикатися з пристрою на пристрій.

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8

Сьогодні класичний механічний годинник – це більше елемент іміджу, ніж функціональний девайс. Смартфони в нас у руках повсякчас, тож навіщо носити окремий гаджет, який показує тільки час?

Apple Watch Series 8 не тільки підкажуть, котра година. Вони можуть підраховувати кількість кроків і витрачених калорій, а також вимірюють пульс і рівень кисню у крові. Годинник автоматично розпізнає вид тренування та фіксує прогрес. З їхньою допомогою можна оплачувати покупки, відповідати на повідомлення і приймати виклики, не дістаючи смартфон.

При цьому Apple Watch не бояться пилу та вологи. З ними можна приймати душ і навіть плавати.

Ціна: Apple Watch Series 8 коштує 20 999 грн.

Що купити до Apple Watch

Силіконовий ремінець від Apple, зарядний пристрій MagSafe від Apple, зарядний кабель із магнітним кріпленням від Apple

Годинник від Apple доречно виглядає як із сукнею, так і зі смокінгом. Головне – вибрати відповідний браслет. Універсальний варіант – силіконовий ремінець від Apple.

Тим, хто любить функціональні речі, напевно знадобиться бездротовий зарядний пристрій MagSafe від Apple. З ним можна одночасно заряджати свій годинник та інші Qi-пристрої: iPhone, AirPods.

Друга зарядка – незамінна річ для тих, хто працює за ненормованим графіком, часто ночує поза домом і постійно забуває взяти із собою зарядку. Базовий варіант – зарядний кабель із магнітним кріпленням від Apple.

iPhone 14

iPhone 14

Смартфон – та сама річ, яка постійно в руках. З його допомогою ми зідзвонюємося, переписуємося, граємо, фотографуємо кота і відразу надсилаємо світлину батькам. Тому позбутися телефону та всієї інформації на ньому – справжній стрес. Якщо ви хочете звести його до мінімуму, вибирайте надійний пристрій iPhone.

iPhone 14 – новий базовий смартфон з універсальною начинкою. Він швидко і плавно працює, довго живе без підзаряджання. Просунута камера забезпечує чудові фото навіть при недостатньому освітленні. А функція стабілізації дозволяє знімати чітке, ефектне відео навіть на ходу. Це оптимальний смартфон для тих, хто любить новинки й технології.

Ціна: зараз iPhone 14 128 ГБ коштує 38 999 грн замість 40 999 грн.

Що купити до iPhone

Чохол з MagSafe від Apple, загартоване скло iLera, 20-ватний адаптер від Apple з підтримкою швидкого заряджання

Розбити телефон – справа випадку, а ремонт може коштувати величезні гроші. Тому краще не випробовувати долю та носити iPhone у захисному чохлі з MagSafe від Apple.

Єдиний надійний спосіб захистити екран iPhone у разі падіння – встановити захисне скло. Радимо загартоване скло iLera, яке не знижує чутливість дисплея та має олеофобні властивості – щоб не залишалися відбитки пальців.

Apple не комплектує iPhone 14 блоком живлення. Тому його доведеться придбати окремо. Надійний і водночас простий варіант – 20-ватний адаптер від Apple з підтримкою швидкого заряджання. Він у чотири рази потужніший за старі зарядні блоки!

Подарункові сертифікати iOn

Дарувати подарунки приємніше, якщо знаєш, що вони принесуть радість. У магазинах iOn можна вибрати будь-яку техніку Apple, а також аксесуари для неї: навушники, колонки, бездротові зарядки та багато іншого. Якщо ви не знаєте, про що саме мріють ваші одержувачі, подаруйте їм вибір у формі подарункового сертифіката.

Партнерський матеріал?

Вибрати подарунок собі і близьким в iOn

Disqus Comments Loading...