Новий планшет Blackview Tab 18: великий 12-дюймовий екран, батарея 8800 мА·год та знижка 50%

Опубликовал
Партнерский материал

Планшети знову переживають хвилю популярності, їх активно використовують для роботи, навчання та розваг. Компанія Blackview вловила зростання попиту на гаджети з великим екраном. Після кількох місяців підготовки вона представила новий флагманський планшет Tab 18 із 12-дюймовим надвеликим екраном.

У партнерському тексті із Blackview робимо огляд основних функцій гаджета.

Партнерський матеріал?

  1. Дисплей

Переглядати зображення або текст на Tab 18 стало набагато зручніше завдяки великому 12-дюймовому екрану з роздільною здатністю 2,4K. Співвідношення площі екрана до корпусу тут становить 86,6%. Також виробник використовує технологію TÜV SÜD Low Blue, яка зменшує випромінювання синього світла – завдяки цьому очі не втомлюються швидко. Крім того, Tab 18 має кілька режимів комфорту для очей.

Планшет Tab 18 пройшов сертифікацію Widevine L1, завдяки чому можна дивитися відео онлайн у роздільній здатності 1080 р на платформах на кшталт Netflix.

  1. Аксесуари

Ви можете працювати на планшеті в режимі ПК – налаштуйте багатовіконний перегляд, розділений екран – і завдання закриватимуться швидше й ефективніше. Blackview також пропонує Bluetooth-клавіатуру два в одному та магнітне перо S Pen Gen 2, яке робить процес написання природним, наче ви використовуєте ручку.

  1. Продуктивність

Планшети з великим екраном часто підходять для завдань, які вимагають багато ресурсів: коли потрібно працювати відразу з декількома застосунками, грати в ігри з якісною графікою або дивитися відео онлайн.

Tab 18 оснастили потужним восьмиядерним процесором 6-нм MediaTek Helio G99 Soc та оперативною пам’яттю обсягом до 24 ГБ, яку можна розширити до 12 ГБ безплатно. Також є 256 ГБ ПЗУ, а з картою MicroSD вона збільшується ще на 1 ТБ. Продуктивність планшета підвищують передові технології, зокрема Atomized Memory 2.0.

  1. Оновлення ОС

Tab 18 працює під керуванням Android 13 з останньою версією DokeOS_P 4.0. Тут є режим ПК 2.0, оновлена функція поділу екрана, панель завдань, програма для ноутбука, яка дозволяє працювати ще ефективніше.

  1. Звук

Tab 18 чітко та чисто відтворює звук. Він оснащений чотирма корпусними динаміками Harman Kardon®, які розташовані симетрично з обох боків планшета для об’ємного звучання. Дзвінки по відео, перегляд кіно чи ігри – Tab 18 може похвалитися реалістичними звуковими ефектами, налаштованими за допомогою Harman AudioEFX 2.0.

  1. Батарея

На планшет можна розраховувати і в дорозі – він протримається на одному заряді досить довго завдяки акумулятору 8800 мА·год. Батарея забезпечує до 12 годин роботи. До планшета йде швидка зарядка 33 Вт.

  1. Камери та фото

Blackview Tab 18 оснастили камерами 8 МП + 16 МП. Планшет підтримує функцію Smart Google Lens, яка може сканувати документи, перекладати, розпізнавати об’єкти й не тільки. Алгоритм Blackview ArcSoft® 7.0 покращує якість фотографій на 15%. Tab 18 також має кілька режимів камери для різних результатів.

Скільки коштує та де купити

Blackview Tab 18 буде доступний у трьох кольорах: Glacier Blue, Turquoise Green і Space Grey. З 11 по 17 листопада перші 500 покупців зможуть придбати Tab 18 лише за $199 (зі знижкою 50%!). Для цього достатньо використати купон, дія якого обмежена в часі.

 

Партнерський матеріал?

Купити новий Blackview Tab 18

Disqus Comments Loading...