Новий UPS від Schneider Electric: літій-іонна технологія, потужність 3 кВт і 5 кВт та хмарний моніторинг

Опубликовал
Партнерский материал

Schneider Electric представив джерело безперебійного живлення APC Smart-UPS Ultra. Виробник називає його найменшим і найлегшим на ринку однофазним пристроєм потужністю 3 кВт і 5 кВт. 

У партнерському матеріалі зі Schneider Electric ми розповідаємо в деталях про новий продукт. 

Партнерський матеріал?

Що відомо про новий продукт від Schneider Electric

  • APC Smart-UPS Ultra має до 2,5 раза більшу потужність і вдвічі меншу вагу та розмір, ніж аналогічні рішення. Він забезпечує більше потужності в меншому просторі і звільняє місце для іншого обладнання.
  • Літій-іонна технологія зменшує час і витрати на обслуговування батареї.
  • Гнучкі варіанти монтажу, у тому числі вертикальне встановлення, монтаж у стійку, на стіну або стелю, дозволяють розмістити його так, щоб забезпечити більше місця для ІТ-обладнання.
  • Хмарний моніторинг EcoStruxure™ Ready оптимізує продуктивність і дозволяє моніторити джерела безперебійного живлення в будь-який час і в будь-якому місці.

Schneider Electric розробив новий UPS, щоб забезпечити більшу потужність, гнучкість та інтелектуальний моніторинг при мінімальній площі. APC Smart-UPS Ultra вирішуватиме багато проблем ІТ-фахівців і постачальників рішень під час розгортання ІТ-інфраструктури в розподілених периферійних обчислювальних середовищах і на периферії.

За даними IDC, глобальний ринок периферійних обчислень щороку зростатиме на 12,5%, приблизно до $250,6 млрд у 2024 році. Цифрових технологій та інтелектуальних застосунків стає більше, тому бізнес збільшуватиме обчислювальні ресурси, мережі та сховища, які знаходяться в безпосередній близькості. 

«Щоб задовольнити цифрові потреби майбутнього, локальні, регіональні та хмарні центри обробки даних повинні бути надійними, екологічними, ефективними й такими, що легко адаптувати, – каже Володимир Дохленко, директор Secure Power (APC) Schneider Electric в Україні. – APC Smart-UPS Ultra змінює визначення однофазного джерела безперебійного живлення, воно є легшим і потужнішим завдяки напівпровідниковій технології нового покоління». 

Дізнатись більше про APC Smart-UPS Ultra від Schneider Electric

  1. APC Smart-UPS забезпечує більше потужності в меншому просторі

Коли створюють розподілені ІТ- та периферійні середовища, повинно бути достатньо місця  для їхньої ефективної роботи.

Конструкція APC Smart-UPS Ultra компактна, забезпечує більше потужності та займає менше місця в ІТ-системі. 

Новий продукт на 50% менший і легший за аналогічні рішення на ринку. APC Smart-UPS Ultra пропонує гнучкі варіанти кріплення: його можна вмонтувати в стійку, встановити вертикально або закріпити на стіні чи стелі, щоб у стійці було більше місця для ІТ-обладнання.

  1. Літій-іонна батарея зменшує кількість звернень за сервісом

Регулярне технічне обслуговування джерел безперебійного живлення, особливо на кількох розподілених майданчиках, може коштувати великих грошей.

Літій-іонна батарея APC Smart-UPS Ultra працює у три рази довше, ніж традиційні джерела безперебійного живлення на свинцево-кислотних акумуляторах (VRLA), і не потребує заміни при нормальних умовах експлуатації. 

Це дозволить уникнути дорогої заміни батареї, плати за роботу й обслуговування та сервісних візитів протягом усього терміну служби джерела безперебійного живлення. Отже, APC Smart-UPS Ultra знижує загальну вартість володіння впродовж 10 років і постачається із п’ятирічною гарантією.

  1. Краща видимість у будь-який час і в будь-якому місці

Коли персоналу недостатньо чи його немає на місці, управління, технічне та сервісне обслуговування стає обтяжливим. Йдеться про перевірку обладнання, заміну батарей та несправного обладнання, особливо якщо об’єкти дуже розподілені та географічно розосереджені.

APC Smart-UPS Ultra підтримує технологію EcoStruxure™ Ready, з якою можна здійснювати хмарний моніторинг і надавати рекомендації на основі даних. Це дозволяє оптимізували продуктивність і бачити одразу кілька пристроїв для безперебійного живлення, де б ви не були. 

Під’єднатися можна через порт Ethernet або вбудований мережевий порт, а вебпортал EcoStruxure Ready APC Smart-UPS надає автоматичні настроювані сповіщення щодо працездатності джерела безперебійного живлення. Так ви спростите профілактичне обслуговування, зменшите час простою і скоротите середній час ремонту.

APC Smart-UPS Ultra доступне в Європі.

Щоб дізнатися більше про APC Smart-UPS Ultra, відвідайте цю вебсторінку.

Про EcoStruxure

EcoStruxure™ – це відкрита, сумісна системна архітектура і платформа з підтримкою інтернету речей від Schneider Electric. Вона забезпечує підвищену безпеку, надійність, ефективність і стабільність процесів. 

EcoStruxure використовує досягнення в області інтернету речей, мобільності, датчиків, технології хмари, аналітики та кібербезпеки, що дозволяє впроваджувати інновації. Насамперед це підключені продукти, Edge Control, а також програми, аналітика та послуги, які підтримують програмне забезпечення клієнта. 

EcoStruxure™ вже розгорнули на майже 500 тис. об’єктах за підтримки понад 20 тис. розробників, 650 тис. постачальників послуг і партнерів, 3 тис. комунальних служб.

Дізнатись більше про продукти та рішення Schneider Electric

Про Schneider Electric

Мета компанії Schneider – надати всім можливість максимально використовувати її енергію та ресурси, поєднувати прогрес і розвиток. Тут це називають Life Is On.

Команда здійснює цифрову трансформацію, інтегрує провідні світові технологічні та енергетичні технології, продукти, засоби керування, софт і послуги, що під’єднують кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу. 

Усе це дозволяє забезпечити інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури і промисловості.

Партнерський матеріал?

Дізнатись більше про Schneider Electric

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал