Українська cистема UGLA для управління компанією: зручний інтерфейс, штучний інтелект і безкоштовний період

Опубликовал
Партнерский материал

Команда українських розробників створила вітчизняний програмний продукт для управління бізнес-процесами. UGLA – це комплексна система, яка об’єднала ERP/CRM в один інструмент. Творці продукту зробили безоплатний пробний період користування для українських компаній.

У партнерському матеріалі з UGLA її команда розповідає, як вона спрощує процеси й допомагає вивести бізнес на новий рівень.

Партнерський матеріал?

Хто ми

UGLA – це команда українських розробників, що створила повністю український програмний продукт для управління бізнес-процесами.

Є досить багато програмних продуктів для управління окремими функціями та бізнес-процесами підприємств – CRM та ERP-системисистема планування ресурсів підприємства. А ми поєднали ці процеси в один і створили all-in-one-інструмент для управління всіма аспектами діяльності компанії. 

Ми почали працювати над проєктом універсального програмного продукту два в одному ще до війни. Багато зустрічалися з підприємцями, аналізували внутрішні процеси компаній і програми, з якими вони працювали. Тож вдалося зібрати цілу добірку того, що потрібно удосконалити і створити.

Звісно, у різних сферах свої потреби, але те, що багатьох поєднує – це робота складів у холдингу, комунікація з клієнтами, розрахунки заробітної плати згідно з участю у проєкті, KPI та інше. Якщо узагальнити, то всім була потрібна автоматизація бізнес-процесів, які до цього не перекривала стандартна облікова система.

Ну і найактуальніший запит підприємців – знайти потужне вітчизняне програмне рішення, що відповідає всім вимогам часу.

Спробувати продукт UGLA

Про наш продукт

UGLA – це на 100% український програмний продукт, він є гнучким і його легко адаптувати для будь-якої галузі: ритейлу, фарми, будівництва, консалтингу тощо. Від самого початку ми вдосконалюємо його до рівня Maximum Friendly User Experienceангл. максимально дружній для досвіду користувача. Це відмінне рішення для малого, середнього та великого бізнесу.

Наш продукт здатний виконати більшість бізнес-завдань, налагодити ефективну комунікацію між підрозділами компанії та клієнтами, скоротити час на рутинні процеси і звільнити його для важливішого.

Зараз наша економіка повинна працювати як ніколи потужно, тому ми розуміємо свою місію. Ми не тільки створили помічника для українського бізнесу, але й хочемо підтримати наших підприємців, щоб вони мали змогу перейти на нові українські рішення. Тому ми пропонуємо не платити за використання програми певний час.

Безоплатний пробний період для компаній, які працюють на українському ринку до одного року, становить шість місяців, від одного року – три місяці. Пропозиція діє на період воєнного стану.

Спробувати продукт UGLA

Що вміє UGLA

UGLA – це інструмент для повноцінного управління всіма бізнес-процесами:

  • стратегічне планування;
  • клієнти й продажі;
  • маркетинг;
  • логістика;
  • постачальники, підрядники, склад;
  • аналітика та звітування;
  • управління HR;
  • закупівлі;
  • турбота про клієнтів;
  • товар;
  • контракти;
  • ціноутворення.

Також UGLA надає можливість для ефективної командної комунікації «в одному вікні». Усі члени команди, незалежно від того, де вони перебувають, зможуть швидко інтегруватись у бізнес-процес.

UGLA допомагає розкласти завдання в розрізі проєктів, встановити дедлайни відповідно до часових поясів. Щоб працювати із програмою, не потрібно налаштовувати віддалені столи чи додатково залучати вашого системного адміністратора. Система дозволяє працювати в будь-якій точці світу, де є інтернет.

Безпека даних компанії при використанні платформи UGLA ERP/CRM – на першому місці. Система UGLA є основним місцем управління даними, тому ризик витоку інформації та зовнішнього втручання знижений практично до нуля, на відміну від альтернативних продуктів.

Які завдання виконує ERP-система

Система планування ресурсів підприємства, або ERP-система, – це програмне забезпечення, у якому можна управляти фінансами, ланцюжком постачання, операціями, торгівлею, звітністю, виробництвом і персоналом.

ERP-система допомагає усунути бар’єри між адміністрацією, виробництвом і відділами обслуговування клієнтів. Йдеться про старі інтерфейси, неможливість працювати з проєктом в одному вікні, складну та дорогу синхронізацію за API та інше.

Модулі UGLA ERP

У бізнесу має бути перспектива інтеграції великих даних у процеси прогнозування. Це одна з тенденцій з великим потенціалом.

Які завдання виконує CRM-система

CRM-система збирає дані про кожного клієнта в одній панелі управління та допомагає визначити їхні інтереси і пріоритети. Це дозволяє надати персоналізовану послугу чи пропозицію і створювати релевантні маркетингові кампанії.

CRM-система дозволяє:

  • Об’єднувати дані про клієнтів. CRM-система збирає контакти ваших лідів і покупців, їхні демографічні дані та іншу інформацію і забезпечує до неї легкий доступ.
  • Відстежувати взаємодії й активності. CRM-системи можуть відстежувати комунікацію з клієнтами у різних каналах.
  • Вимірювати продуктивність, отримувати звіти з детальними даними про ефективність взаємодії компанії з клієнтами.
  • Автоматизувати рутинні процеси відділу продажів.
  • Автоматизувати маркетинг. Це спрощує рутинні завдання департаменту маркетингу: email-розсилки, роботу із соцмережами, SMS і Web-Push-кампанії. CRM-система спрощує та підвищує ефективність просування бренду.

Як і ERP, CRM-системи не є новинкою на ринку програмного забезпечення. CRM оптимізує продажі та маркетингові завдання, але її функціонал обмежений.

Спробувати продукт UGLA

Що дають два інструменти в одному

Усі модулі CRM повністю інтегровані з вашою комплексною хмарною ERP-системою, що працює в режимі реального часу.

Завдяки цьому ви отримуєте:

  1. автоматизацію продажів;
  2. інтегрований маркетинг;
  3. автоматизацію обслуговування та підтримки;
  4. портал самообслуговування клієнтів.

Завдяки вдалим рішенням, хмарним технологіям, надзахищеному збереженню баз даних і штучному інтелекту UGLA вдало об’єднує функції ERP- та CRM-систем. Усі дані для ефективного управління є у зручному та простому інтерфейсі.

Сьогодні світ диктує нові правила, тому бізнес стикнувся з новими викликами: сучасна POS-система, технології доповненої реальності, автоматизація доставляння дронами, штучний інтелект та алгоритми машинного навчання. Розумні ERP/CRM-системи допоможуть впровадити нові технології та удосконалити ваш бізнес.

Партнерський матеріал?

Спробувати продукт

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал