Напевно вже всі у світі знають, що таке криптовалюта. Ба більше. Багато українців її майнять, зберігають і використовують. Але обмінювати цифрові активи часто буває складно та навіть небезпечно. Частина популярних обмінників належить росіянам, тому користуватися ними не тільки ризиковано, а й зашкварно. Інші, м’яко кажучи, ненадійні. Для безпечного обміну криптовалют краще використовувати перевірений сервіс з України. Популярним рішенням є платформа Obmify. У цьому огляді детально подивимося на Obmify, його сайт, можливості й послуги, які він надає.

Партнер проєкту?

Що таке Obmify

Obmify – платформа-агрегатор, що допомагає вигідно та безпечно обміняти криптовалюту. Сервіс має базу надійних українських і європейських онлайн-обмінників, що зручно об’єднані на одному сайті.

Проєкт створений для допомоги українцям у швидкому пошуку обмінників, які працюють з популярними сервісами банкінгу чи онлайн-гаманцями. Це означає, що користувач Obmify зможе швидко знайти й обміняти криптовалюту, вивести гроші на картку, перевести на рахунок тощо. І все це надійно та безпечно.

Для поціновувачів готівки є підтримка популярних обмінників у різних містах по всій Україні та Європі. Через Obmify користувач зможе знайти потрібний обмінник, прийти до нього фізично і продати/купити криптовалюту за реальні гроші.

Обмін і захист в Obmify

Великою часткою сервісу Obmify є робота із криптовалютами. Тому ця платформа-агрегатор підтримує дуже багато обмінників. Сервіс працює із 17 популярними криптовалютами: Bitcoin, Ethereum, Solana, USDT, USDC тощо. Серед представлених напрямів є обмін криптовалюти на криптовалюту, криптовалюти на цифрові гроші і криптовалюти на готівку.

У першому випадку це класична конвертація одних цифрових активів в інші. У другому користувачі мають змогу продати криптовалюту й отримати гроші на картку, заплативши нею, цифровим гаманцем чи банківським застосунком. Крім цього, через Obmify ви можете здійснювати обмін і на різні міжнародні платіжні системи: Wise, Revolut, PayPal, Payoneer, Payeer, Blik, Skrill та інші. Про можливість обміну крипти на готівку писали вище.

Obmify є фактичним агрегатором обмінників, тому на його сайті користувачам доступні десятки найрізноманітніших обмінників. Для людей тут головне безпека, і сервіс її надає. Кожен з наявних обмінників проходить обов’язкову перевірку команди Obmify, тому якщо він вже є на сайті, то з ним усе гаразд. Бо до цього обмінник ретельно перевірили, познайомилися із власниками особисто, глибоко дослідили його репутацію, провели на ньому обмін, поспілкувалися зі службою підтримки, побачили її реакцію та допомогу.

Для найкращого обслуговування та розв’язання можливих проблем представники Obmify встановлюють постійний контакт з персоналом обмінників. Це дозволяє швидко й ефективно реагувати на будь-які непередбачені ситуації. Окрім цього, обмінники перевіряються через профільні форуми, публікації у ЗМІ та інші відкриті джерела. 

На Obmify є функція страхового депозиту. По факту це страховий фонд від партнерів, куди вони кладуть певну суму для компенсування. Страховий депозит використовується для компенсації технічних помилок і втрати коштів, які виникають на боці обмінників. Також компенсація передбачена в результаті форс-мажорних обставин. 

Ще одним перевіреним і надійним фільтром від неблагонадійних обмінників є власний досвід людей, який трансформується у відгуки. На сайті доступні картки обмінників, де є не тільки основна інформація про них, наявність функції страхового резерву тощо, а реальні коментарі людей, які вже з ними працювали. Це суттєво збільшує довіру, якщо все окей, або вибиває сервіс на дно топу. Тому кожен обмінник вмотивований надавати якомога якісніші послуги.

Obmify має власну потужну службу підтримки, яка працює напряму зі співробітниками партнерських обмінників. Це суттєво спрощує розв’язання різноманітних проблем, помилок тощо. Працівники агрегатора допоможуть зв’язатися з тим чи іншим сервісом, донести до нього проблему, що виникла в користувача та вирішити її в максимально короткий термін.

Для зв’язку зі службою підтримки Obmify зверніться до їхнього Telegram-бота, де вам відповість реальний працівник. Усе це доступно через велику круглу кнопку у правому нижньому куті сайту або через розділ «Зв’язатися з нами» на верхній панелі.

Робота, особливості й інтерфейс Obmify

Сайт Obmify має сучасний мінімалістичний, стильний і зручний дизайн. На головній сторінці бачимо, що більшу її частину займає вікно, де можна знайти найкращий на зараз курс.

Нижче розмістили топ пар для обміну, а також відгуки і згадки про сервіс у відомих онлайн-виданнях.

Звернімо увагу на верхню панель. Тут знаходяться перемикач мов та основні розділи сайту агрегатора. Логічно, що в розділі «Про нас» є вся наявна інформація про сервіс. Корисним розділом буде другий «Як здійснити обмін?», а також третій «Обмінники». В останньому є повний список наявних сервісів-партнерів, тут їх можна детально вивчити.

Розділ «Поширені запитання» допоможе розібратися з найчастішими проблемами, запитаннями та можливою недовірою користувачів. Через розділ «Зв’язатися з нами», відповідно, можна написати представникам Obmify.

 

Окремо виділимо розділ «Блог», де публікуються різноманітні цікаві матеріали про світ криптовалют. Усі ці статті, аналітика й огляди будуть дійсно корисними всім тим, хто має криптовалюту чи різні цифрові активи, хоче їх зберегти і примножити, вкласти, обміняти тощо.

Для використання агрегатора вводимо в поле потрібні дані для обміну, вибираючи між криптою, готівкою та банкінгом.

Далі вибираємо один з наявних обмінників, які пропонують обмін цікавої вам пари. Кожен сервіс має свою сторінку, як ми вже згадували вище. Але навіть без переходу ви бачите рейтинг обмінника через кількість зірочок, додаткову інформацію та кількість відгуків. Тобто вже за цими даним можна складати перші враження та розглядати сервіс для майбутньої операції.

Якщо вибір зроблений, то натискаємо на чорну кнопку «Обміняти». Після цього відбувається перехід на сайт обмінника партнера, де і проводяться операції.

Звісно, усі вони відрізняються один від одного дизайном і загалом мають сучасний зручний інтерфейс, у якому можна без проблем розібратися за лічені секунди. Тому будь-який обмін проходить швидко та без нервів. Покрокова детальна інструкція також є на сайті Obmify у згаданому вище розділі «Як здійснити обмін?».

Окремо виділимо наявність повноцінної мобільної версії сайту. Здається це неможливо, але працювати з ним на смартфоні ще простіше і зручніше. Також нам повідомили, що скоро в сервісу буде повноцінний мобільний застосунок.

Висновки

Obmify – зручний, простий у користуванні та надійний сервіс для українських власників криптовалют, які мають змогу обміняти її через банківські перекази чи цифрові гаманці або на готівку. Для останнього сервіс пропонує мережу офлайн-обмінників в багатьох містах України та інших країнах світу. Агрегатор має десятки перевірених надійних партнерів, які пропонують різноманітні послуги з обміну цифрових активів, а також надають гарантії безпеки.

Через Obmify зручно слідкувати за криптовалютним сектором через блоги, знаходити необхідну інформацію про обмін тощо. Сервіс має потужну службу підтримки, яка контактує напряму із працівниками обмінників-партнерів і допомагає швидко розв’язати різні питання. У сервісу простий сучасний сайт, тому розібратися буде максимально просто. А якщо навіть це буде незрозуміло, то є доступні розділи з відповідями на найрозповсюдженіші запитання та детальна покрокова інструкція з обміну.

Партнер проєкту?

Обмінник криптовалют

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: