Рубрики Новости

Мінцифра запускає нові послуги у «‎Дії» — Online Summit 2021 [Завершена]

Опубликовал
Володимир Скрипін

Менше ніж за три години (о 13:00) розпочнеться онлайн-презентація нових електронних послуг у «‎Дії» — всі охочі зможуть стежити за анонсами у реальному часі (вікно трансляції на YouTube нижче).

Оновлено: Мінцифри презентувала 7 нових соціальних послуг у «Дії» (субсидії, пенсії, трудовий та страховий стаж та ін.).

Мінцифра відтермінувала традиційний Diia Summit на лютий через погіршення ситуації з коронавірусом в Україні, та натомість вирішила 29 листопада презентувати  нові послуги в Дії у форматі онлайн.

Онлайн-трансляція Online Summit 2021

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

На сьогоднішньому Online Summit 2021 очікується запуск нових цифрових послуг у декількох сферах, зокрема автоматичних сповіщень щодо перевірок кредитної історії, а також оформлення пенсій та субсидій онлайн. Частиною презентації також стане програма доступності та безбар’єрності, яка була створена за міжнародними стандартами.

Напередодні «Дія» подолала позначку у 10 мільйонів користувачів, а з 1 грудня на сайті «Дія» стартує бета-тестування послуги зміни місця реєстрації онлайн.

Disqus Comments Loading...