Новости Новости 29.11.2021 в 10:37 comment views icon

Мінцифра запускає нові послуги у «‎Дії» — Online Summit 2021 [Завершена]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Менше ніж за три години (о 13:00) розпочнеться онлайн-презентація нових електронних послуг у «‎Дії» — всі охочі зможуть стежити за анонсами у реальному часі (вікно трансляції на YouTube нижче).

Оновлено: Мінцифри презентувала 7 нових соціальних послуг у «Дії» (субсидії, пенсії, трудовий та страховий стаж та ін.).

Мінцифра відтермінувала традиційний Diia Summit на лютий через погіршення ситуації з коронавірусом в Україні, та натомість вирішила 29 листопада презентувати  нові послуги в Дії у форматі онлайн.

Онлайн-трансляція Online Summit 2021

На сьогоднішньому Online Summit 2021 очікується запуск нових цифрових послуг у декількох сферах, зокрема автоматичних сповіщень щодо перевірок кредитної історії, а також оформлення пенсій та субсидій онлайн. Частиною презентації також стане програма доступності та безбар’єрності, яка була створена за міжнародними стандартами.

Напередодні «Дія» подолала позначку у 10 мільйонів користувачів, а з 1 грудня на сайті «Дія» стартує бета-тестування послуги зміни місця реєстрації онлайн.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Зміна місця реєстрації онлайн у «Дії» — поступовий запуск з 1 грудня. Скористатись послугою зможуть і власники «паспортів-книжечок»

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: