Рубрики Новости

Мінцифра запускає у «Дії» сповіщення про нові кредити та перевірку кредитної історії

Опубликовал
Володимир Скрипін

Мінцифра повідомила про запуск у застосунку «Дія» автоматичних сповіщень про зміну та перевірку кредитної історії. Сповіщення допоможуть українцям не постраждати від різних кредитних шахраїв, які незаконно оформлюють кредити на інших.

Випереджаючи запитання, ні, вам не здалося — це вже вдруге Мінцифра запускає цю функцію, яку вперше анонсували у вересні. Наприкінці грудня Мінцифра вже повідомляла про запуск сповіщень про нові кредити, але тоді щось пішло не так — тоді пресслужба невдовзі після анонсу  без зайвого шуму та пояснень причин видалила анонс з офіційного сайту. То це вже друга спроба.

Функція працює за замовчуванням, оновлювати застосунок не потрібно. Вона дозволяє отримувати миттєві сповіщення при кожній перевірці кредитної історії з метою відкриття кредиту та його безпосередньому оформленні.

Як працюють push-сповіщення про нові кредити у «Дії»

Після активації послуги система буде надсилати миттєві сповіщення кожного разу, коли хтось перевірятиме кредитну історію з метою відкриття кредиту. Функція передбачає можливість прямо із застосунку перейти за посиланням до Українського бюро кредитних історій, дізнатися деталі та написати скаргу у випадку незаконного відкриття кредиту без згоди особи.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Нову послугу Мінцифра впроваджує разом з Українським бюро кредитних історій. Це установа, яка займається збором, зберіганням, обробкою і наданням кредитних історій.

Детальніше про послугу — в офіційному відео за участю очільника Мінцифри Михайла Федорова.

Disqus Comments Loading...