Рубрики Новости

Мобільний застосунок «Всеукраїнська школа онлайн» відтепер доступний для iOS

Опубликовал
Володимир Скрипін

Про доступність мобільного застосунку «Всеукраїнська школа онлайн», який минулого тижня вийшов для Android, для користувачів пристроїв Apple повідомила Мінцифра. ПЗ вже можна завантажити з офіційного магазину Apple App Store.

За функціональними можливостями версія для iOS нічим не поступається клієнту для Android. Презентація додатку відбулась на минулому тижні, одночасно освітнє ПЗ з’явилось в офіційних онлайн-магазинах Google Play Market та Huawei AppGallery.

У застосунку є доступ до всіх курсів і матеріалів, розміщених на платформі. Також учні можуть брати участь в обговореннях та комунікувати зі своїми однокласниками. Розробники обіцяють поступово розширювати можливості додатку, покликаного стати інструментом для зручного навчання з мобільних пристроїв. До початку нового навчального року планується перенести на платформу всю шкільну програму для 5-11 класів.

  • «Всеукраїнська школа онлайн» — національна платформа для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи (5-11 класів), розроблена МОН спільно з Мінцифрою. ЇЇ запуск відбувся 11 грудня 2020 року. На платформі розміщені відеоуроки, тести та матеріали з 18 шкільних предметів.
  • Наразі на платформі вже понад 1500 уроків та понад 167 тисяч користувачів (125 тисяч учнів, 34 тисячі вчителів та більш як 8 тисяч слухачів).
  • Велика трійка мобільних операторів (Київстар, Vodafone та lifecell) забезпечує безлімітний нетарифікований доступ до платформи ВШО.
Disqus Comments Loading...