Рубрики Новости

На Netflix вийшов другий сезон «Відьмака» з Генрі Кевіллом у головній ролі

Опубликовал
Володимир Скрипін

17 грудня на Netflix вийшов другий сезон фентезійного драматичного серіалу «Відьмак» з Генрі Кевіллом у головній ролі — усі вісім епізодів вже доступні з повноцінним (студійним) українським дубляжем та субтитрами.

Нагадаємо, шоу засноване на книгах відомого польського письменника Анджея Сапковського й ніяк не пов’язане з іграми CD Projekt RED. Другий сезон виходить через два роки після першого (до речі, він також доступний з українським дубляжем), який здебільшого є вільною інтерпретацією деяких оповідань перших двох книг саги про Відьмака — «Останнє бажання» та «Меч Призначення» (загалом у цикл входить вісім книг).

Сюжет другого сезону заснований на третій книзі «Кров ельфів», а також частково на оповіданнях з попередніх вищезгаданих збірок. Він стартує одразу після закінчення подій минулого сезону — у нових епізодах Геральт вирушає в Каєр Морхен разом із Цірі, а Йеннефер потрапляє у полон після битви при Содденському пагорбі. Тим часом Імперія Нільфгаард продовжує свій наступ на Північні королівства.

Окрім Генрі Кавілла до своїх ролей повернулись Фрея Аллан, Аня Чалотра та Джої Беті. У другому сезоні до акторського складу також доєднались Кім Бодніа та Грем Мактавіш, які зіграли Весеміра та Сигізмунда Дійкстру відповідно.

Бізнес англійська.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Трейлер другого сезону серіалу «Відьмак»

Дебютна серія другого сезону з’явилася в мережі за два дні до прем’єри, а рецензії критиків на основі перших шести епізодів за тиждень (10 грудня) — вони здебільшого залишилися задоволені побаченим, а особливо грою Генрі Кевілла.

Для тих, хто забув, що було в першому сезоні:

***

Перший сезон «Відьмака» вийшов у грудні 2019 року, отримав загалом схвальні відгуки глядацький рейтинг першого сезону на Rotten Tomatoes становить 91% (на основі 20368 голосів). й став одним з найпопулярніших шоу на Netflix (він зібрав 76 мільйонів глядачів, які подивилися від двох серій), і тому онлайн-кінотеатр замовив виробництво третього сезону серіалу ще до виходу другого. Окрім того, раніше на Netflix вийшов анімаційний фільм «Відьмак: Кошмар вовка» / «The Witcher: Nightmare of the Wolf». Також за всесвітом Відьмака вже зняли мінісеріал «Криваві витоки» (вийде у 2022 році), а надалі випустять анімаційний фільм та мультсеріал для дітей.

Disqus Comments Loading...