Новости Новости 17.12.2021 в 10:15 comment views icon

На Netflix вийшов другий сезон «Відьмака» з Генрі Кевіллом у головній ролі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

17 грудня на Netflix вийшов другий сезон фентезійного драматичного серіалу «Відьмак» з Генрі Кевіллом у головній ролі — усі вісім епізодів вже доступні з повноцінним (студійним) українським дубляжем та субтитрами.

Нагадаємо, шоу засноване на книгах відомого польського письменника Анджея Сапковського й ніяк не пов’язане з іграми CD Projekt RED. Другий сезон виходить через два роки після першого (до речі, він також доступний з українським дубляжем), який здебільшого є вільною інтерпретацією деяких оповідань перших двох книг саги про Відьмака — «Останнє бажання» та «Меч Призначення» (загалом у цикл входить вісім книг).

Сюжет другого сезону заснований на третій книзі «Кров ельфів», а також частково на оповіданнях з попередніх вищезгаданих збірок. Він стартує одразу після закінчення подій минулого сезону — у нових епізодах Геральт вирушає в Каєр Морхен разом із Цірі, а Йеннефер потрапляє у полон після битви при Содденському пагорбі. Тим часом Імперія Нільфгаард продовжує свій наступ на Північні королівства.

Окрім Генрі Кавілла до своїх ролей повернулись Фрея Аллан, Аня Чалотра та Джої Беті. У другому сезоні до акторського складу також доєднались Кім Бодніа та Грем Мактавіш, які зіграли Весеміра та Сигізмунда Дійкстру відповідно.

Трейлер другого сезону серіалу «Відьмак»

Дебютна серія другого сезону з’явилася в мережі за два дні до прем’єри, а рецензії критиків на основі перших шести епізодів за тиждень (10 грудня) — вони здебільшого залишилися задоволені побаченим, а особливо грою Генрі Кевілла.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Для тих, хто забув, що було в першому сезоні:

***

Перший сезон «Відьмака» вийшов у грудні 2019 року, отримав загалом схвальні відгуки На Netflix вийшов другий сезон «Відьмака» з Генрі Кевіллом у головній роліНа Netflix вийшов другий сезон «Відьмака» з Генрі Кевіллом у головній ролі глядацький рейтинг першого сезону на Rotten Tomatoes становить 91% (на основі 20368 голосів). й став одним з найпопулярніших шоу на Netflix (він зібрав 76 мільйонів глядачів, які подивилися від двох серій), і тому онлайн-кінотеатр замовив виробництво третього сезону серіалу ще до виходу другого. Окрім того, раніше на Netflix вийшов анімаційний фільм «Відьмак: Кошмар вовка» / «The Witcher: Nightmare of the Wolf». Також за всесвітом Відьмака вже зняли мінісеріал «Криваві витоки» (вийде у 2022 році), а надалі випустять анімаційний фільм та мультсеріал для дітей.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: