Рубрики Новости

«‎Ощадбанк» слідом за «‎ПриватБанком» знижує тариф на еквайринг до 1,8%

Опубликовал
Володимир Скрипін

«‎Ощадбанк» повідомив про запуск єдиного тарифу за надання послуг еквайрингу в розмірі 1,8%, який почне діяти з 1 лютого як для наявних, так і нових клієнтів банку. Перед цим те ж саме зробив «‎ПриватБанк».

Як відомо, міжнародні платіжні системи погодились знизити ставки інтерчейндж. Детальніше про поступове зниження граничних ставок інтерчейндж в Україні — в окремому дописі на сайті. Саме з цим і пов’язане зниження тарифів на еквайринг українськими банками.

Зміна тарифу на еквайрингове обслуговування наявним клієнтам «‎Ощадбанку» відбудеться автоматично.

На підключення еквайрингу з використанням додатку ОщадPAY, який наразі є одночасно і терміналом, і касовим апаратом у смартфоні, діє знижений тариф 1,7% суми операції без додаткових комісій за умови зарахування платежів на рахунок у банку.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

«‎Ощадбанк» займає друге місце на ринку еквайрингу. Його еквайрингова мережа нараховує понад 80 тис. POS-терміналів, а кількість партнерів — понад 29,5 тис.

Disqus Comments Loading...