Рубрики Новости

У «Дії» почався бета-тест push-сповіщень про судові засідання

Опубликовал
Володимир Скрипін

Рівно тиждень тому у «Дії» з’явились сповіщення про нові кредити та перевірку кредитної історії, а сьогодні Мінцифра повідомила про старт бета-тестування сповіщень про судові засідання за участю громадян. Функція завчасно попередить українців про судові засідання та вбереже від неприємних ситуацій, коли відповідне повідомлення «губиться шляхом».

Послуга реалізована в співпраці з державними підприємствами, що належать до сфери управління ДСА — «Центр судових сервісів» та «Інформаційні судові системи».

«Раніше ви могли навіть не знати, що слухається справа в суді, де ви є учасником. Наприклад, суд ухвалював рішення про стягнення заборгованості за кредитним договором навіть без участі та відома людини. Ми змінюємо це.

Тепер ви завжди будете попереджені завчасно про судові засідання, де ви є учасником: стягнення заборгованості банком чи комунальним підприємством без вашого відома або звернення родичів до суду про поділ спадкового майна, у якому ви є також спадкоємцем, тощо»

Мінцифра

Сповіщення у «Дії» міститимуть інформацію, який судовий спір слухається та ким ви виступаєте — потерпілою стороною чи відповідачем. Функція поки що доступна лише тестувальникам та активується в налаштуваннях сповіщень. Її офіційний запуск відбудеться найближчими тижнями.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

На минулому тижні  провела окрему презентацію, де розповіла про 100 своїх найбільших досягнень у 2021 році.

Disqus Comments Loading...