Невеликі габарити і при цьому більший об’єм, розумна система охолодження та фірмовий застосунок hOn. Холодильники French Door від Haier можуть похвалитися комфортними розмірами та потужними функціями. Якими саме, розповідаємо в партнерському огляді з Haier

Партнерський матеріал?

Чим відрізняються холодильники French Door 

Конструкція холодильників French Door дозволяє зберігати більше продуктів і при цьому не займати на кухні забагато простору. На відміну від іншого популярного різновиду холодильників Side-by-SideХолодильники French Door від Haier: об'єм 447 літрів, невеликі габарити та керування через застосунокХолодильники French Door від Haier: об'єм 447 літрів, невеликі габарити та керування через застосуноктакий холодильник має дві двері, які розчиняються назовні, тут є два морозильних відділення. Вони розташовані в нижній частині. 

Холодильне відділення своєю чергою має двоє вертикальних дверцят, які надають зручний доступ до великого внутрішнього простору. Вони відчиняються як шафа – на користувача. Власники холодильників Haier не просто отримують зручну конструкцію зі збільшеним простором для зберігання, але і продуманий дизайн. Тут кожна дрібниця та деталь створюють єдину стильну картину.

Про переваги French Door 

 

  1. Ще більший об’єм для зберігання, як порівняти з багатьма холодильниками – 477 літрів. У решти техніки він зазвичай від 250 до 440 літрів. 
  2. При великому об’ємі холодильники Haier мають невеликі габарити. Цього досягнули завдяки сучасній технології ізоляції у стінках приладу, яка дозволяє зменшити їхню товщину, а також розташуванню і збільшеному простору морозильних відділень. Ширина такого холодильника всього 70 см, тобто майже стандартна.
  3. Основна перевага French Door окрім зручності – значно більша економія електроенергії, як порівняти із традиційними холодильниками зі стандартною морозильною камерою, де лише одні дверцята. Користувачі French Door отримують доступ до окремих відділів, не відчиняючи при цьому холодильник або морозилку повністю, що сприяє меншій втраті холоду. Інженери Haier також втілили додаткові технології, завдяки яким енергоспоживання таких моделей залишається доволі низьким. Холодильник має клас енергоефективності А++.

Популярні серії та моделі 

Бренд пропонує багато моделей, кожна з яких має свої особливості та новації – гарним прикладом є FD 70 серія 7.

Ця серія містких девайсів шириною всього 70 см – справжній порятунок для тих, кому важливий кожен сантиметр. І внутрішній об’єм більш ніж достатній для великої сім’ї або закладу.

При цьому два ящики морозильної камери надають прямий доступ до продуктів, що зручніше, як порівняти зі звичайною конструкцією морозилок. 

Усіма налаштуваннями можна керувати віддалено за допомогою Wi-Fi та фірмового застосунку hOn. Це значно більше ніж просто програма. Окрім налаштувань тут можна створювати списки продуктів або сканувати етикетки з вином, отримуючи всю інформацію про пляшку, виробника та сорт винограду. Це лише частина особливостей холодильників French Door від Haier.

Холодильники French Door від Haier: об'єм 447 літрів, невеликі габарити та керування через застосунок

Фірмові технології від Haier

Haier – це не просто зручна конструкція French Door з яскравим дизайном, а й сучасні технології охолодження та інше.
За це відповідають такі опції й технології:

  • Haier Air Surround Fresher Tech – розумна система охолодження з постійною круговою системою циркуляції холодного повітря, щоб не пересушувати продукти і при цьому довше зберігати їх свіжими.
  • Інверторні компресори нового покоління, що зменшують енергоспоживання, рівень вібрацій і гарантують ефективну роботу.
  • Total No Frost – поліпшена система заморожування, що не потребує втручання для розморожування, але виключає утворення інею та льоду.
  • Air Surround Cooling – холодне повітря поступає на кожну секцію або поличку окремо, тож у холодильнику продукти не тільки ефективніше охолоджуються, але й позбавлені температурних коливань і перепадів.
  • Easy Access – нижні ергономічні шухляди морозильної камери нового покоління, які розраховані на 50 тис. циклів відкриття та закриття. 
  • Humidity Zone – зона з використанням спеціальної мембрани з рослинних волокон, що дає змогу підтримувати вологість на рівні 90%.
  • DayLight – ціла система освітлення. На задній стінці холодильника працює велика світлодіодна лампа, яка дуже добре освітлює всю внутрішню камеру.
  • Додаткові тримачі для пляшок не тільки дозволяють зберігати їх у правильному положенні, але й економлять простір у холодильнику. 

Холодильник — ключова техніка для вашої кухні, тому її вибір це особливо відповідальне завдання. Дізнайтеся більше про можливості флагманських моделей від всесвітньо відомого бренду Haier.

Партнерський матеріал?

Вибрати свій French Door

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: