2% бонусів за кожну транзакцію та курс 43 грн. Акція від UAHg та Weld Money триває

Партнерський проєкт
2% бонусів за кожну транзакцію та курс 43 грн. Акція від UAHg та Weld Money триває
views icon

2% бонусів за кожну транзакцію та курс 43 грн. Акція від UAHg та Weld Money триває

Ви можете поповнити картку Weld та отримувати 2% бонусів за кожну транзакцію в UAHg. А на додаток ще й робити це за вигідним курсом 43 грн. Це деталі акції, яку запустила команда UAHg разом з Weld Money.

У партнерському тексті з UAHg роз’яснюємо головні моменти. 

Партнер проєкту?

Курс 43 грн та 2% кешбеку: деталі про акцію 

Нині картка Weld дозволяє користуватися кешбеком 2% та курсом 43 грн. Простими словами: кожна ваша покупка з Weld приноситиме додаткові 2% бонусів у UAHg. Ця акція закінчується наприкінці вересня. 

При цьому варто враховувати й додаткові умови:

  • максимальний кешбек на одного користувача – 1 тис. UAHg;
  • акція триває три місяці (з 26 червня до 25 вересня 2024 року) або до досягнення призового пулу у 300 тис. UAHg.

Ну і наводимо приклади розрахунків. 

Наприклад, ви купили в онлайн-магазині фрукти, морозиво та вино на 1 тис. UAHg – отже, отримаєте 20 UAHg кешбеку. Розраховуючись через Weld в UAHg, ви витратите $23,25. Якби ви робили це з банківських карток, то у вас знялось би приблизно $24,32.


Або ви пішли з родиною в ресторан, і вам принесли рахунок на 880 UAHg. Отже, після оплати нарахується кешбек у 17,6 UAHg. При розрахунку Weld ви заплатите $20,5, у разі звичайної картки була б сума $21,4.


Якщо покупки в магазині для вашого кота Міші обійдуться в 650 UAHg – чекайте на кешбек 13 UAHg. У доларах через Weld-картку це буде $15,1, через банківську – $15,8. З першого погляду не так багато, але маленька економія складається у великі цифри.


Реферальна програма: ще більше бонусів  

Бонуси від UAHg та Weld також можна отримати завдяки реферальній програмі. Просто запросіть друга встановити Weld Money і здійснити першу виплату від 1 тис. UAHg – і тоді кожен отримає по 200 UAHg.

Як це працює:

  1. Згенеруйте реферальне посилання. У застосунку Weld знайдіть опцію генерації реферального посилання зверху в лівому кутку. 
  2. Поширюйте своє реферальне посилання серед друзів і знайомих, наприклад, через соціальні мережі.
  3. Отримайте бонус. Кожен раз, коли ваш друг встановить Weld і зробить першу виплату від 1 тис. UAHg, ви разом з ним отримаєте по 200 UAHg бонусів.

На додаток ви можете отримати 20% річних бонусів на залишки на криптокартці Weld в UAHg.


Чому це варто зробити:

  1. Високий потенціал бонусів. Отримуйте до 20% річних на залишки, ваші гроші працюють на вас.
  2. Надійність. Використовуйте сучасні технології з максимальним рівнем безпеки. Усі транзакції захищені блокчейн-технологією.
  3. Зручність. Усі операції доступні через смартфон. Легко управляйте своїми активами в будь-який час і в будь-якому місці.

«Розраховуйтеся UAHg в повсякденному житті. Використовуйте карту Weld для щоденних покупок і насолоджуйтесь не тільки бонусами, а й найкращим курсом на ринку, – резюмує команда UAHg. – Це найвигідніший варіант повсякденних розрахунків на цей час». 

Отримувати бонуси від Weld.

Що таке UAHg і чому це прозоро та безпечно 

UAHg став першим українським гривневим стейблкоїном – його запустили у грудні 2023 року. Він прив’язаний 1:1 до української гривні. Випускається й обертається в популярних публічних мережах, таких як Ethereum, TRON і BNB Chain. 

Завдяки UAHg користувачі проводять операції безпосередньо у гривневому еквіваленті і при цьому не втрачають на подвійній конвертації з державної валюти в USDT. Усе відбувається без додаткових комісій, виняток – лише комісії в мережі. 

Серед головних переваг UAHg:

  • Ліцензовані партнери. Операції відбуваються через ліцензованих партнерів або партнерів зі статусом VASP.
  • 100% резервний фонд. Усі токени UAHg забезпечені резервами USDT/EUR/USD. Обсяг резервів підтверджений аудитом від EP Audit Firm ltd.
  • Універсальний формат ERC/BEP20. Завдяки формату ERC/BEP20 токен можна вільно інтегрувати в різноманітні продукти: гаманці, біржі, DeFi. Усе це без додаткового програмного забезпечення або налаштувань.

Раніше ціна токена UAHg була прив’язана до середньозваженого міжбанківського курсу продажу USD. Але команда UAHg вирішила орієнтуватися на середньозважений курс продажу USDT на P2P-ринку.

На це було кілька причин, зокрема:

  • Відображення реальних умов ринку. Ринковий курс однорангових обмінів (peer-to-peer) краще відображає поточний стан попиту і пропозиції, зокрема, для тих, хто часто робить операції обміну.
  • Стабільність і прозорість. Використання ринкового курсу допомагає забезпечити прозорішу цінову політику.
  • Про безпеку варто розповісти в деталях.

Компанія емітує і продає токени UAHg в обмін на USDT/USDC/DAI, а отримані від продажу доларові стейблкоїни лежать у резерві компанії. Їх можуть використати виключно для викупу токенів у майбутньому. Емітентом виступає Emittance Corporation. 

Резервні кошти зберігаються в гаманці з мультипідписом Gnosis Safe у мережі Ethereum. Тут залучені п’ять підписів, або hard wallets за моделлю «три із п’яти». За безпеку апаратних гаманців та управління ними відповідає команда екосистеми UAHg. Це п’ятеро людей, кожен з яких має окремий hard wallet для ініціалізації, погодження чи відмови та фіналізації транзакцій. Транзакція виконається тільки після того, як отримають щонайменше три підписи.

Нині творці UAHg підготували активності, які допоможуть активніше використовувати криптовалюту в повсякденному житті й отримувати за це бонуси.

Weld-картка: які переваги 

Першу в Україні криптовалютну платіжну картку Weld запустили у вересні 2022 року фінтех-стартап Weld Money, український банк Unex Bank і компанія Mastercard. 

Weld-картка зроблена на базі Debit Mastercard і прив’язана до криптовалютного гаманця на платформі Weld Money

Вона поєднує переваги традиційних фінансових інструментів і можливості криптовалют. Ви можете легко керувати як фіатними, так і цифровими активами, роблячи покупки по всьому світу – усюди, де доступна безготівкова оплата.

Зробити віртуальну картку Weld можуть громадяни України, якім вже є 21 рік. Оформлюють її онлайн на платформі Weld Money.

Оформити картку онлайн на платформі Weld Money

Переваги Weld-картки

Швидка реєстрація через «Дію». Оформлення відбувається в чотири кроки: 

  1. Спочатку зробіть верифікацію через «Дію».
  2. Заповніть банківську анкету Unex Bank, вона зовсім невелика. 
  3. Під’єднайте через API-біржу.
  4. Налаштуйте Apple Pay або Google Pay. 

Легкість поповнення: 

  1. Відкрийте застосунок Weld Card, перейдіть до розділу «Баланс».
  2. У розділі «Баланс» натисніть «Поповнити».
  3. Виберіть UAHg і скопіюйте адресу для поповнення в мережі TRON.
  4. Перейдіть на біржу WhiteBIT.
  5. Перекажіть кошти через TRC20. Поповніть рахунок сумою від 190 UAHg.

Можливість під’єднати до Wallet і розраховуватися як звичайними картками.

До речі, увесь процес оформлення картки займає до 15 хвилин, а саме оформлення картки безплатне.

Отримати Weld-картку

 

Партнер проєкту?

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: