Компанія Ajax Systems розробила свою першу лінійку камер відеоспостереження під назвою Baseline, до якої увійшли TurretCam, BulletCam та DomeCam Mini – з різними матрицями та об’єктивами. Всі пристрої використовують технологію JetSparrow, що дає відео високої роздільної здатності.

У партнерському тексті з Control.ua розповідаємо в огляді про нові камери Ajax та їх особливості.

Партнерский материал?

Рівень захисту камер має класифікацію IP65 . Це означає, що їх можна встановлювати як усередині приміщень, так і на вулиці. А з урахуванням безпарольної аутентифікації вони зручно та надійно налаштовуються. У всіх камер різні матриці та об’єктиви, тому покупець матиме свободу вибору залежно від потреб.

Дизайн та можливості камер Ajax

BulletCam, DomeCam Mini та TurretCam виділяються своєю міцністю та стильним дизайном. Камери виконані у класичному білому та чорному кольорі в металевому корпусі. Вся конструкція та заглушки точно підігнані один до одного. Таке відеоспостереження виглядає стильно та впишеться у будь-який простір.

Ajax Systems презентувала нові камери. Вони розпізнають людей, транспорт та підлаштовуються під освітлення

Камери мають різні варіанти об’єктивів, вбудовані акселерометри, які покажуть спроби демонтажу та ударів, а також слот для карт пам’яті microSD з можливістю розширення до 256 ГБ. Зверніть увагу, що картку пам’яті потрібно купувати окремо, у комплекті з камерою вона не йде. Мікрофон, оснащений кодеком G722, дає чітке звучання, а підсвічування покращує видимість.

Чотири варіанти зображення для різних сценаріїв

Камери Ajax Systems дають відео найвищої якості. Щоб покращити картинку, компанія створила власну лабораторію. Сенсори камер проходять калібрування та стандартизацію прямо в процесі виробництва.

  • 5 Mp / 2.8 мм з роздільною здатністю 2880 × 1620 пікселів, кут огляду 100 ° -110 °;
  • 5 Mp / 4 мм з роздільною здатністю 2880 × 1620 пікселів, кут огляду 75 ° -85 °;
  • 8 Mp / 2.8 мм з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів, кут огляду 100 ° -110 °;
  • 8 Mp / 4 мм з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів, кут огляду 75 ° -85 °.

Всі камери працюють з технологією True WDR, яка рівномірно підсвічує близькі та віддалені області та дає чітке зображення за різних умов. WDR можна легко налаштувати через програму. Дальність ІЧ-підсвічування для TurretCam та BulletCam – 35 метрів, а для DomeCam Mini – 30 метрів.

Ajax Systems презентувала нові камери. Вони розпізнають людей, транспорт та підлаштовуються під освітлення

Ключові характеристики провідних IP-камер Ajax

  • Виявлення руху. Камера використовує штучний інтелект, тому здатна розпізнавати різні об’єкти: чи то люди, тварини чи транспорт.
  • Відеокамеру додатково обладнали інноваційним ІЧ-підсвічуванням, яке автоматично регулює інтенсивність у реальному часі. Це дозволяє уникнути переекспонування та розглянути об’єкти як на великій відстані, так і надто близько до камери, навіть якщо освітлення недостатнє.
  • Зона активності дозволяє камері фокусуватися на певних областях огляду, де вона реагує на рух. Це дозволяє більш точно та цілеспрямовано відстежувати об’єкти.
  • Система візуальної верифікації тривоги Ajax. З нею можна настроювати сценарії активації камери, якщо спрацьовують датчики Ajax. Результати миттєво надходять у додаток для перевірки.
  • Мікрофон на камері записує звук відповідно до параметрів, які ви задали.
  • Відеостіна дає ширший огляд і дозволяє бачити більше різних об’єктів. Вона оновлюється в реальному часі, не навантажує систему і відкриває зручний доступ до даних. Ви можете легко переключатися на пряму трансляцію відео через програми Ajax на телефонах та комп’ютерах.
  • Камери Ajax не йдуть на компроміс із використанням паролів за промовчанням. Для аутентифікації використовується механізм mTLS без використання паролів, що дозволяє підключити кожну камеру лише до певного простору.

Ajax Systems презентувала нові камери. Вони розпізнають людей, транспорт та підлаштовуються під освітлення

Як встановити та настроїти камеру Ajax

Встановити камери Ajax дуже просто. Наприклад, не потрібно повністю розбирати корпус. Кожну камеру постачають із докладною інструкцією та трафаретом для точного монтажу та надійними гвинтами. Установка стає ще зручнішою завдяки функції додавання через QR-код, що робить процес легким для інженерів монтажу та безпечним для користувачів.

Партнерский материал?

Вибрати камеру

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: