Bitget Wallet починає роздавати бали, які можна буде обміняти на його новий токен BWB. Умови

Партнерський проект
Bitget Wallet починає роздавати бали, які можна буде обміняти на його новий токен BWB. Умови
views icon

Bitget Wallet починає роздавати бали, які можна буде обміняти на його новий токен BWB. Умови

18 березня Bitget Wallet, провідний Web3-гаманець в Азії, з гордістю оголосив про запуск свого офіційного токена BWB для екосистеми, а також про інноваційну акцію з роздачі балів BWB. Ця подія є значним етапом у прагненні платформи підвищити залучення користувачів та сприяти розвитку динамічної екосистеми співтовариства.

Партнерський матеріал?

Запуск токена BWB та його програми з аірдропів

Згідно з анонсом, загальна кількість BWB складає 1 млрд токенів, при цьому 5% від загального обсягу буде виділено на аірдропи для спільноти. Ці аірдропи здійснюватимуться у формі балів BWB, надаючи користувачам можливість у майбутньому обміняти ці бали на реальні токени BWB. Такий стратегічний хід націлений на заохочення активності співтовариства та підвищення його участі.

Для залучення широкого кола користувачів Bitget Wallet ініціював шеститижневу акцію з аірдропів, яка пройде з 18 березня по 28 квітня.

Ця ініціатива поділяється на дві ключові частини: “первинний аірдроп”, який розподіляється серед відданих користувачів, та “аірдроп за виконання завдань” – для користувачів, що виконують конкретні завдання. Цей цілеспрямований підхід покликаний посилити участь у всіх напрямках.

В рамках акції «первинний аірдроп» Bitget Wallet проаналізує та винагородить поточних користувачів на основі їхньої минулої активності в гаманці, як обсяг збережених активів, історія обмінних транзакцій та участь у різних акціях. Також будуть розподілені додаткові бонусні аірдропи для користувачів, які використовували функцію “обмін” в інших популярних Web3-гаманцях, включаючи MetaMask, Trust Wallet та Coinbase Wallet. Крім цього, нові користувачі, які завантажать програму Bitget Wallet під час акції, отримають вітальний бонус у розмірі 50 балів BWB.

У рамках акції «аірдроп за виконання завдань» усі користувачі Bitget Wallet мають можливість заробити бали BWB, виконуючи певні завдання. До них відносяться зберігання активів у гаманці, проведення обмінних операцій Bitget Wallet починає роздавати бали, які можна буде обміняти на його новий токен BWB. УмовиBitget Wallet починає роздавати бали, які можна буде обміняти на його новий токен BWB. Умовисвопів та запрошення друзів. За кожне завдання пропонується різна кількість очок, що дозволяє користувачам шанс регулярно збільшувати свій баланс очок.

Говорячи про майбутнє BWB, головний операційний директор Bitget Wallet Елвін Кан поділився своєю думкою: «Ми з нетерпінням очікуємо на офіційний випуск токенів BWB у другому кварталі 2024 року, що дозволить користувачам конвертувати свої накопичені бали BWB у токени. Для нас дуже важливо, що BWB відкриває своїм власникам доступ до ексклюзивних привілеїв, надаючи їм право голосу в процесі управління спільнотою, доступ до ексклюзивних аірдропів у рамках екосистеми, а також дивідендів у формі винагород, спричинених зростанням Bitget Wallet».

Лідер серед Web3-гаманців в Азії та претендент на звання одного з п’яти найкращих у світі

За більш ніж п’ятирічну історію Bitget Wallet успішно пройшов через кілька ринкових циклів, користуючись з розвитку DeFi та інтеграції Web3. Ця стратегічна адаптація сприяла стрімкому збільшенню числа користувачів, яке зараз перевищує 19 млн по всьому світу, стверджуючи Bitget Wallet як провідний Web3-гаманець в Азії та один з п’яти найбільших у світі.

Інноваційний шлях та зростання гаманця отримали додатковий імпульс завдяки фінансуванню серії A на суму $15 млн, яку очолила компанія Dragonfly. Потім, у 2023 році, було зроблено значний крок компанією Bitget, яка придбала гаманець. Компанія Bitget є однією з десяти найбільших у світі централізованих бірж та однією з п’яти найбільших бірж з торгівлі деривативами, з оцінкою в $300 млн. Це придбання не тільки залучило додаткові інвестиції у розмірі $30 млн, а й стало поворотним моментом оновлення бренду Bitget Wallet. На сьогоднішній день Bitget Wallet, будучи частиною екосистеми Bitget Group, займає ключову позицію як портал децентралізованих екосистем. Таким чином, майбутній токен BWB буде не лише основним активом Bitget Wallet, але також фундаментальним активом та сертифікатом капіталу Web3 у децентралізованій екосистемі Bitget, поєднуючи практичні варіанти використання у Bitget Wallet та ширшу взаємодію з екосистемою.

З розвитком галузі у напрямку децентралізованого управління активами та торгівлі також зміщується і наратив спільноти, причому гаманці Web3 виступають у ньому в ролі лідерів. За останні роки Bitget Wallet задав нові стандарти для продуктів Web3-гаманців, ставши першим у галузі, хто запропонував перспективу повної мережі, агрегував ціни DEX через різні блокчейни, забезпечив успішні транзакції між різними мережами та запустив NFT-маркетплейс, а також Launchpad. Bitget Wallet перетворився з багатофункціонального Web3-гаманця на комплексну платформу, що включає агрегатор DEX, NFT-маркетплейс, інструмент ринкової аналітики, платформу Launchpad, портал для інкрипцій та платформу завдань Web3. Такий великий набір функцій і зразковий досвід користувача є основою конкурентної переваги Bitget Wallet.

Завантажити Bitget Wallet можна за посиланням.

Нові активи та можливості для користувачів

Ще одним основним елементом успіху Bitget Wallet є можливість надавати доступ до нових активів та інвестиційних можливостей, пропонуючи користувачам можливість максимізувати свої доходи за допомогою інноваційних функцій продукту та стратегічних ініціатив.

Зосередивши свою увагу на нових активах та можливостях заробітку, Bitget Wallet постійно розвивається у цих напрямках, інтегруючи дані аспекти у всі ключові функції, щоб забезпечити користувачам доступ до нових можливостей та потенційного збільшення капіталу.

Незрівнянна підтримка Bitget Wallet включає понад 100 провідних блокчейнів і безліч мереж, сумісних з EVM, забезпечуючи безперервну взаємодію з Web3. Користувачі можуть без зусиль керувати своїми активами, здійснювати торгівлю токенами, використовувати NFT та вивчати DApps.

Bitget Swap, що є основою гаманця, відрізняється підтримкою мультичейн-транзакцій у більш ніж 40 мережах, агрегацією даних з сотень DEX і кроссчейн-мостів, а також пропозицією широкого вибору токенів у поєднанні з такими інноваційними функціями, як транза прослизання. До того ж, його аналітичні інструменти надають користувачам актуальну інформацію, сприяючи прийняттю обдуманих торгових рішень.

Для подальшого зростання доходів користувачів Bitget Wallet представляє комплексний портал, який включає Task2Get, Fair Launchpool і Invite2Get. Також, гаманець надає користувачам багатий набір корисних завдань та акції з роздачі токенів.

Безпека має початкове значення для Bitget Wallet, на який встановлено систему безпеки GetShield для захисту кожної транзакції та операції. Ця система вирішує низку проблем, пов’язаних з безпекою, включаючи фішинг та шахрайство в мережі. GetShield використовує такі комплексні заходи, як виявлення ризикових токенів, аналіз контрактів та багато іншого. До того ж, Bitget Wallet отримує переваги із загального з Bitget фонду захисту від ризиків на суму 300 мільйонів доларів, що посилює його здібності в галузі мінімізації ризиків.

Забігаючи наперед, Елвін пояснив: «Запуск BWB знаменує собою новий початок для нас. Вступаючи в цю нову добу, ми раді представити більш інноваційні продукти і розширити нашу екосистему. Наша мета з BWB – залучити мільярд користувачів у Web3, відкриваючи нові активи та можливості та прискорюючи наш шлях до моделі управління, більш орієнтованої на співтовариство. Ми хочемо, щоб наші користувачі були невід’ємною частиною нашого зростання та брали участь у успіхах розробки Bitget Wallet».

О продукте Bitget Wallet

Bitget Wallet є найбільшим в Азії та світовим лідером серед торгових Web3 гаманців з більш ніж 19 млн. користувачів по всьому світу. Він пропонує повний набір функцій, включаючи управління активами, інтелектуальні ринкові дані, торгівлю свопами, launchpad, інсрипції та оглядач DApp. В даний час він підтримує понад 100 основних блокчейнів, сотні EVM-сумісних мереж та понад 250 000 криптовалют. Bitget Wallet підвищує ліквідність, агрегуючи її серед сотень провідних DEX та кроссчейн мостів, забезпечуючи безперешкодну торгівлю на більш ніж 40 блокчейнах.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт | Twitter | Telegram | Discord

Партнерський матеріал?

Завантажити Bitget Wallet

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: