Бойлери, фільтри для води, вентилятори і ще багато іншого за акційними цінами. У Black Friday інтернет-магазин техніки й електроніки Vencon проводить акцію і пропонує знижки на свої товари, а також їх встановлення. Тож, якщо ви давно мріяли про щось або хочете заздалегідь підготувати подарунки до Нового року, час звернути увагу на «чорну п’ятницю».

У партнерському тексті з інтернет-магазином Vencon розповідаємо про цікаві пропозиції.

Партнерський матеріал?

Чому п’ятницю називають «чорною»

Є кілька версій, чому останню п’ятницю листопада назвали «чорною». Одна свідчить, що термін вперше з’явився у Філадельфії та означав сильні пробки на дорогах у п’ятницю після Дня подяки.

Згідно з іншою, назва пов’язана з ідіомою in the black, тобто «позитивний баланс», тому що багато магазинів вийдуть у плюс цього дня після тривалих збитків за минулі місяці.

І в цьому є частка правди, адже в Black Friday роздрібні мережі пропонують знижки до 90% на всі свої товари – побутову техніку, електроніку, косметику, одяг. Зазвичай такі ціни діють лише один день на рік, чим і пояснюються затори в місті та величезні черги в торгових точках.

Коли почнеться «чорна п’ятниця» у Vencon

Як правило, грандіозний розпродаж відбувається в останню п’ятницю листопада – у 2023 році він випадає на 24-е число. Саме в цей день на покупців чекають великі знижки.

«Компанія “Венкон” організувала справжнє свято шопінгу, – розповідає команда інтернет-магазину Vencon.ua. Ми подбали про те, щоб кожен клієнт міг у спокійному режимі підібрати і придбати собі саме той товар, який йому потрібен. Без поспіху та метушні, як зазвичай буває цього дня».

У Vencon пресейл Black Friday почався вже 13 листопада, а пік розпродажу запланований на 23–26 листопада. Цього часу достатньо, щоб люди могли скористатися вигідними пропозиціями та купити техніку за акційною ціною.

Black Friday: де купити бойлери, вентиляцію та побутову техніку зі знижками до 70%

Якими будуть акційні категорії товарів і знижки у «Венконі»

Інтернет-магазин Vencon.ua представить великий асортимент товарів за ціною, яка буде на 70% нижчою від початкової. У розпродажі братимуть участь усі популярні категорії:

  • Бойлери. Чудовий шанс купити бойлер за знижкою із встановленням, на яке теж діє акційна ціна. Також можна замінити техніку, якою ви зараз користуєтесь, на нову й ефективнішу. При цьому демонтаж та утилізація старого водонагрівача – безплатно.
  • Фільтри для очищення питної води. На вибір покупцям пропонують будь-які фільтри для води: фільтри-глечики, потрійні фільтри, зворотний осмос. Їх теж можна замовити разом із встановленням. Також у «Венконі» є послуга сервісного обслуговування та заміни картриджів.
  • Пральні машини. Якщо стара модель сильно шумить або вам бракує обсягу для завантаження речей, саме час купити пральну машину з більш просунутими характеристиками. Для клієнтів у Києві і Львові доступна доставка техніки у квартиру і професійне встановлення. Утилізація старої моделі безплатна.
  • Витяжні вентилятори для ванни та санвузла. Ви можете вибирати серед потужних, тихих і стильних моделей різних кольорів. Експерти Vencon безплатно допоможуть підібрати вентилятор для ванни або санвузла з урахуванням площі приміщення та ваших побажань.
  • Побутові рекуператори. І у вас буде свіже повітря без пилу і бруду в будинку навіть із зачиненими вікнами. До того ж рекуператор повітря зменшує рахунки за комуналку завдяки зниженню тепловтрат взимку і збереженню прохолоди від кондиціонера в теплий час. Придбати техніку можна разом із встановленням.
  • Обігрівачі. Це саме та техніка, яку варто купити на початку зими за вигідною ціною. У каталозі є всі популярні обігрівачі: панельні, газові, інфрачервоні, масляні. Також можна придбати електричні конвектори і класичні радіатори.
  • Кондиціонери. Якщо давно хотіли купити кондиціонер, то найвигідніше це зробити саме зараз, у мертвий сезон. Величезні знижки на кліматичну техніку, монтаж без черги – мрія, та й годі. А якщо вибрати інверторний кондиціонер, то ним можна вже зараз обігрівати приміщення і витрачати в три рази менше електроенергії порівняно із класичними опалювальними приладами.

«“Чорна п’ятниця” 2023 року в Україні – чудова можливість оновити техніку і створити комфортний мікроклімат у квартирі, приватному будинку або офісі. Це останній великий розпродаж у році, що минає, – додає команда магазину Vencon. – Приготуйтеся до шопінгу, а ми приємно здивуємо вас цінами на всі види техніки».

Як зробити покупки у Black Friday вигіднішими: практичні поради

Щоб отримати максимальну вигоду від розпродажу на Black Friday 2023, дотримуйтеся простих порад:

  1. Складіть список бажаних покупок. Знайдіть необхідні вам товари на сайті vencon.ua і додайте їх у вибране.
  2. Підпишіться на розсилку, а також стежте за пропозиціями в соцмережах компанії.
  3. Купуйте товари онлайн з доставкою по Києву, Львову та іншим регіонам України.
  4. Замовляйте техніку на виплат або в кредит. Так ви зможете придбати більше товарів зі знижкою, адже для купівлі достатньо внести лише перший платіж.

До речі, компанія Vencon не тільки продає техніку, а й встановлює та обслуговує її в Києві та Львові. У неї є власні бригади інженерів, які монтують кліматичні, вентиляційні, опалювальні та інші прилади. На встановлення надають гарантію на рік. А при комплексному замовленні – купівля товару та підімкнення – на монтажні роботи дають знижку.

Black Friday: де купити бойлери, вентиляцію та побутову техніку зі знижками до 70%

Партнерський матеріал?

Вибрати техніку для дому

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: