Сезон знижок Black Friday у розпалі – вдалий час придбати за вигідною ціною річ, про яку ви давно мріяли. Наприклад, розумний телевізор. Сьогодні можна впевнено говорити, що формат 4К або Ultra HD є стандартом для телевізорів діагоналлю понад 43 дюйми.

У партнерському тексті з KIVI розповідаємо про бюджетні моделі бренду, які дозволяють отримати максимум задоволення від відеоконтенту.

Партнерський матеріал?

KIVI – міжнародна компанія, заснована 2016 року, яка розробляє та виробляє смарттелевізори. Продукція бренду продається майже у 20 країнах. Також KIVI є сертифікованим партнером Google і Netflix.

Бренд пропонує телевізори діагоналлю від 24 до 65 дюймів з різною роздільною здатністю екрана – HD, Full HD, Ultra HD – та в безрамковому дизайні.Black Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижками

Технології, що використовує KIVI, дають зображення високої якості, навіть якщо контент не у форматі 4К:

  • Super Contrast Control дозволяє змінювати контрастність на окремих ділянках картинки під час темних сцен;
  • UltraClear поліпшить чіткість зображення, коли якість контенту нижча від 4К;
  • HDR у телевізорах KIVI підтримується не тільки для файлів на зовнішніх носіях, а й під час потокового відео чи ігор.

Black Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижками

  1. KIVI 43U740NB

Відкриває добірку телевізор KIVI 43U740NB – один з бестселерів бренду з діагоналлю 43 дюйми. В моделі використовується матриця Super MVA з підсвіткою Direct LED, що дає високу яскравість і глибину кольору. Працює ТВ на операційній системі Android TV 9, а це означає, що ви можете користуватися багатьма застосунками з бібліотеки Google. Смарттелевізор підтримує і голосове управління Google Assistant – просто скажіть «Окей, Гугл» або натисніть спеціальну кнопку на пульті.

Система стабільно і швидко працює завдяки сучасному потужному чипсету, який на 30% ефективніший, ніж середні показники на ринку Smart TV. Вбудована пам’ять має обсяг 8 ГБ, вбудовані динаміки потужністю 2×10 Вт відкалібровані вручну і вдосконалені за допомогою системи обробки звуку в реальному часі Dolby Audio ProcessingBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижкамиBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижкамиDAP з готовими пресетами.Black Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижками

 

  1. KIVI 55U740NB

Контент у якості 4К вимагає дійсно великого екрана, і в KIVI він є – діагоналлю 55 дюймівBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижкамиBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижками1231x82x720 мм. Цю модель оснастили матрицею VA, що надає великі кути огляду. А підсвітка Direct LED дає поліпшену кольоропередачу та рівномірне підсвічування.

Об’ємне звучання досягається завдяки двом динамікам по 10 Вт. Потужний чипсет, а також офіційна операційна система Android TV 9 підвищують швидкодію та роблять роботу стабільною. У телевізорі передбачено 8 ГБ постійної пам’яті, а серед бездротових інтерфейсів – Bluetooth, Chromecast, Wi-Fi 5G та DLNA. У наявності всі необхідні порти: EthernetBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижкамиBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижкамиLAN, 3 USB, 4 HDMI, аудіоджек, оптичний аудіовихід, mini RCA.

Black Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижками

 

Придбати розумний телевізор KIVI 55U740NB

 

  1. KIVI 50U740NB

KIVI пропонує телевізори в безрамковому дизайні, що не часто зустрінеш у бюджетному сегменті. Це дозволяє покупцеві не йти на компроміс між дизайном, ціною і технічними характеристиками. Модель 50U740NB ідеально впишеться в сучасні мінімалістичні інтер’єри завдяки лаконічному зовнішньому вигляду. Ніщо не відволікатиме від того, що відбувається на екрані Ultra HD діагоналлю 50 дюймів.

Оснащення моделі – офіційна операційка Android TV 9, підсвітка Direct LED, матриця Super MVA, 8 ГБ вбудованої пам’яті, модулі Wi-Fi 5G і Bluetooth 5.1, EthernetBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижкамиBlack Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижкамиLAN, 3 USB, 4 HDMI, аудіоджек, оптичний аудіовихід, mini RCA, два аудіодинаміки по 10 Вт. Також є голосове керування та підтримка Chromecast. Екран передає яскраву, контрастну та різку картинку з хорошою кольоропередачею.Black Friday: три моделі розумних 4К-телевізорів KIVI, які можна придбати зі знижками

Знижки у Black Friday

У сезон Black Friday партнери KIVI пропонують смарттелевізори за спеціальними цінами. Це гарна нагода втілити мрію про Smart TV й отримати додаткову вигоду.

Щоб ознайомитися з акційними пропозиціями, завітайте до маркетплейсів – партнерів KIVI: Comfy, Epicentr, Foxtrot, Rozetka та інших.

Партнерський матеріал?

На сайт KIVI

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: